MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 14, 2012

figura boboboy

selain dari upin ipin, ni salah satu katon yang mia suka..boboboy...amrul memang dah siap2 download dalam laptop...so tiap2 malam memang dia on laptop sendiri..tengok boboi sampai muntah baru tido...upin dah kureng skit dah sebelum ni..kalau tak asik upin je manjang..

last week masa amrul ada kt kl..ada la shari tu dia g lepak minum ngan kawan2 dia..balik dalam 2,3 pagi mcm tu...esok pagi bangun tido aku tengok atas sofa penuh ngan figura boboboy ada 4 seme dia beli...astaga tepuk dahi aku..sebab aku tau harga dia seketol RM19.90 kira RM20 la..kalau dah 4 ketol xke RM80?

membebel2 la aku...apa la beli banyak2 ni membazir la...adoiii kalau duit aku memang TAK lah aku beli hahaha...sorry la mainan2 ni memang aku biasa bukan aku yang beli..seme amrul..ntah la kan..mungkin juga dia rasa cara ni kot dia dapat dekatkan dia ngan mia..dah kata 2minggu skali jumpe kan..asal amrul balik sure ada je mainan baru dia bli utk mia walaupon mia tak minta...

.

suka la tu..sampai tido pon ngan menda alah ni 
.
ni seme figura boboboy

Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

anak2 akak mmg pengumpul figura boboiboy ni, cuma tak sempat nak beli koleksi terkini aje, tu pun dok merungut bila nak beli

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

akak pun dah beli 4 tuuu
untuk anak apa sahaja...skrang ni tengah kumpul lego dari shell pulak...huhuhu..........

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

my boys pun minat tapi me malas nak beli heheh *mode kedekut

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Zakwan ada 2 boboiboy angin ngan yaya.
Pasni takde belu dah, hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

nans..bli kt mana?tunjuk kt ank trs nak!!

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

btuah mia dapat daddy yg sporting cmtu...nory minat figura "yaya" tu...kiuttt sgt...kalau letak kat dashboard kete pon comeyy gak tu...hehe

Afne said... [Reply to comment]

nana, ini klu hana dgn haziq nmpk ni mau berguling mntak dibelikan hahahaaa

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..semua ada..memang suka la dia..
Ayu pun tidak la..tu minta kat Daddy baru dapat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...