MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 15, 2012

Giveaway : Bersama Kleenex, Ini Ceritaku :)


ini lah aksi2 budak yang sangat teruja bergambar dengan stok kleenex selama setahun ahaha....
memandangkan dia ada seorang gadis yang sangat suka bermain tisu..jadi setelah mendapat stok tisu yang sebanyak ini saya tak kisah kalau dia nak gunakan tisu ke arah mana sekalipon..
ada masa dia akan lap habuk dekat tv dengan tisu..air tumpah pon lap dengan tisu! mentang2 kaya dengan tisu kleenex..hahaha..
 
bukan sekadar cepat menyerap..paling best
dalam banyak2 tisu kleenex ni paling kami suka ialah  Kleenex® Hand Sanitizing Moist Wipes, produk ni bebas alcohol dan diperkaya dengan mentega shea, aloe vera semulajadi dan vitamin E. Bila kita gunakannya, tangan kita bersih dan bahan-bahan tu mampu menyuburkan kulit. Malah, ia melindungi tangan kita daripada 99.9% kuman yang ada termasuklah virus H1N1.
.

nak join klik sini


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me lom sempat snap pic my kids dgn kleenex ;)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhhhh thanks join GA

gluck beb :)

cheeze maz said... [Reply to comment]

salam kenal & ziarah,

suka joint GA ya? Jemput sertai GA akak di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

AkmaFaizal said... [Reply to comment]

Kalau Nana join..maknanye kaloh doh saye..huhu

apa2 pun good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...