MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 23, 2012

hadiah dari suami

hadiah ni xkira murah ke mahal..janji sesuatu pemberian dari suami memang la kita suka...ni hadiah kita dapat dari suami...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tada...minyak cap kapak..hehehe
minggu lepas ari ahad dia dah blikan minyak cap kapak yg botol kecik tu
ari rabu lepas amrul singgah kl lepas balik dari penang melawat sedara meninggal
tetiba dia kasi hadiah minyak cap kapak yang besar punye hahaha
lawak je...cam sweet pon ada juga..
biarpon suami kita xmampu nak kasi hadiah barang kemas, intan permata 
tapi dapat hadiah ni pon kita dah suke hahaha...
kita tanya dia
kan baru je beli minyak cap kapak..buat apa beli lagi botol besar plak tu..awak nak suruh kita minum ke?hahah senang dia kata biar tahan lama, dia tau kita klw time cam gini nana & minyak cap kapak memang tak bole dipisahkan akan sentiasa ada dalam beg


lepas tu ni satu lagi..dia bawa balik jeruk penang alamak...kecur air liur rasa..kita memang suka jeruk..bukan sebab keadaan kita yang terkena buatan orang ni yg buat kita nak makan jeruk...hahah tapi memang suke..klw balik penang sure beli jeruk wat kudapan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Sweet je romantik abg sarjan ni =)

Liza said... [Reply to comment]

Nna, Liza pun hantu jeruk. Kalau kat Penang, suka beli yg Pak Ali punya. Kurang sket batuk2 dia. Tp batuk gak la. hehehe

Falsya said... [Reply to comment]

mak buyung 2!!!!!!..nak skit jeruk..hehehe..

ieda said... [Reply to comment]

wahhhh jelesss
mak yong dpt asam ..
kecur liuq .. ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to comment]

salam nana...sama la ngan k.atie.Dlm handbag WAJIB ada satu..kat rumah pon mesti ada simpan satu.
Bkn apa klu time pening kepala,sakit perut,lenguh2 kaki ke..minyak cap kapak yg di cari dulu (^_^)

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

hehe..minyak angin mmg peneman setia time2 peknan..hehe..

tahniah2 :)

mama tisya said... [Reply to comment]

hah skali yg beso amrul bli ye..heheh..oh ejruk sedapnye

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lawaks!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hheee, sweet jugak tu :D

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehheh dpt hadiah comel sbb kena buatan org <--cutenya statement nana tu ;)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sweet sgt ape nana,hehehe,ish jeruk tu kecur plak aku hah

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

suwiiiiiit

Nur-nba said... [Reply to comment]

So sweet... Barang yang sangat penting dan tentu Nana sangat perlukannya di saat berbadan dua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...