MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 26, 2012

hadiah sunsweet yang sangat sweet :)

jumaat lepas sampai je umah mcm bese mesti tanya mak ada surat tak..nengok2 ada satu envelope & satu kotak besar..rasanya memang dah dapat agak envelope & parcel tu dari siapa hehe...ni la hadiah yang ditunggu hadiah kemenangan sunsweet yang mana mia menang RM500 voucher giant pastu kategori couple plak kita & amrul menang barangan sunsweet bernilai RM10.

kebetulan masa jumaat tu ma ajak pegi giant bli barang dapor..hah cantik sangat la tu..ma kata tuka ngan ma la voucher tu ma bagi kau RM300 sebab biasa ma belanjakat giant tiap2 bulan mmg dalam 300 lebih sebulan, ma kita paham ok..kita nak pakai banyak duit nak pindah ni..tu dia suh kita tuko ngan dia dia kasi kita cash..so dapat la kita RM300 cash, tinggal 3 keping lagi voucher ni sekeping nak kasi deah sebagai upah amek gamba sunsweet, lagi RM100 tu nanti la..nak cari mangsa sape nak tuko ngan cash hehe...

 ni baru dapat RM500 kalau jadi ayu ibu damia dapat RM1000 vavava..soping sakan lah hehe
 seme barangan sunsweet tu adalah hadiah coso utk kategori lovely couple, sunweet kata dapat barangan dia bernilai RM10 tapi barangan ni klw bli kat kedai amount dia lebih RM30 rasa..
 kita guna sekeping je voucher RM50 beli barang nak wat spegeti & kek coklat permintaan kaka mia, pastu aritu kira hari terbuka untuk mia..nak apa je mama blanje haha...mujor dia xamek banyak2 ini pon nilai dia RM70 tambah cash RM20
.
ni troli ma kita seme nye dia soping RM302.00

Published with Blogger-droid v2.0.9

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Syok shopping guna voucher..
Save $$$ =)

Nana said... [Reply to comment]

wahhh...best betul...shopping sakan ler..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

bestnya..tahniah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

syiok woooo shopping sakan tu

SyaNa said... [Reply to comment]

best nye soping guna voucher free
tahniah beb

PRINCESS FARISHA said... [Reply to comment]

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

congrats nana...

syiela said... [Reply to comment]

tahniah... murah rezeki

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki2 tahniah

amiey lee said... [Reply to comment]

Aku sukaaaaaa.....bila la nak dpt shopping mcm ni...

Nur-nba said... [Reply to comment]

Senang tu shopping guna voucher je... Nana memang bertuah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...