MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 13, 2012

kunang kunang restaurant

dah lama gilerrrrrrrrrrrrr tak makan sini last makan sini masa pregnant kan mia..dulu tempat ni sangatlah happening nye...meja penuh jea...aritu pegi masa ari keje kosong je tak ramai orang maybe sebab hujan kot..

menu dia dulu lah seingat aku memang mantop..tapi pegi baru ni cam kureng la..bukan tak sedap tapi apa kena tak tau lah seme makanan masin...nak komplen..tapi ntah la makan je la...amrul nye ciken cop aku try masin...tapi sedap sup tulang amrul try hirup kuah skit pon masin juga..aku nye mehun singapore je mujor tak masin..tapi tak leh celen kesedapan mehun singapore coffe box wa cakap lu..aku dah ketageh meun singapore coffe box terbaik setakat ni.

yang beznye staff mesra sangat kebetulan pegi tu hujan lebat siap staff dia datang jemput kita kat kereta pastu payungkan kita..wah bagus sevis diorang..

ciken cop amrul
 .sup tulang
.
mehun singapore rasa mcm berminyak sket

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

xpnh mkn kt sini..ada rezki blh cuba..

adda syuhada said... [Reply to comment]

mee hoon singapore tu mcm bukan ckit jer minyaknya..cm dh tertumpah minyak jer gayanya..hihihiih...

Falsya said... [Reply to comment]

Kat situ mmg dh xberapa la makanan dieorg..harap tmpt je pun..

Mayang ABDUL RAZAK said... [Reply to comment]

selalu dok ulang alik lalu kat depan restoran tu ... depan highway sebelah shell tu kan? betul tak? tapi x penah pegi ... camne harga dia ok tak?

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

shedapppnyer..tak pernah try lagi ni...wajib terjah kunang2 restoran ni...

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

betulll...aim air tiramisu die...dulu pergi sedappp! baru2 ni pergi..hurmm..kuciwaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...