MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 20, 2012

lepak @ tropicana city mall

ni la keje nye bila orang xde keje..tak tau nak g mana bosan dok uma start enjin kete bila tanya nak g mana?tak tau...kita jalan je la mana2 amrul kata..jalan punya jalan xde arah tujuan nampak tropicana mall...terus dia masuk saje nak jenjalan katanya dah bosan soping mall area2 berdekatan

ni rasa masuk kali ke-3 kot datang sini, xde apa sangat..kat sini..ingat memula nak tengok wayang tapi tayangan semenye lewat2...so kita jalan2 je la..pastu lepak kat coffee bean.



aku klw ice blended suka mocha @ cappucino amrul plak try amek black forest apa ntah rasa mcm ubat demam budak yang cortal tu je hahaa, pastu amek 1 slice choc banana cake tak sedap! suke lagi kat secret reicpe, kek dia masam..pastu topping dia tebal gile muak!
.pastu singgah plak tutti frutti saje nak mrasa kata amrul
biasa je rasa nye mahai je lebih..kalau aku yang bayar memang TAK la hahaha

N
Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye kek

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me lom pernah try tuti fruiti tu heheh

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

antara mall yg berdekatan dgn umah ayu :)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Tropicana ct mall ni belah mane ye? Takleh nk recall kt mane hihi

amiey lee said... [Reply to comment]

Aku tak pnah masuk tropicana mall ni huhu

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku coffee bean mmg xde lain order, ice blended caramel je

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

blm penah masuk lg mall ni..

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo kt coffeebean kek yg sedap cheese cake & carrot cake

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...