MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 12, 2012

menang conso : contest nikon I AM

 alamak!! tak sangka betol..serius memang masuk contest ni sekadar suka2 je...ingat tak aritu kita ada buat entry pasal pegi midvalley nikon buat free sensor servis, serius kata kita pegi MV tu memang nak hantar kamera bukan datang sana semata2 nak masuk contest...yelah ntah bila nak ada free servis gini kan..

lepas je amek kamera tu tros g kat tempat amek gamba..pastu pose la sesuka hati..hehhe...memang tak nye nak bajet even conso sebab gambar yang photographer nikon tu amek ada beribu2 gambar..ada 5 hari contest ni berlangsung, tapi klw dah rezeki kan...

thanks dekat anyra yang inform kat ym pagi tadi..kita ni dah masuk contest tu masuk2 tinggal je..tak pernah nak follow up tengok result ke apa..sebab tau xkan bole menang hehe...


ni la gambar yang betuah tu, again.. gamba ngan mia juga selalu bertuah
 contest ni ada banyak theme so kita bole pilih theme mana yang kita suka
adiah conso dapat 8GB Nikon 1 Thumdrive
ok la kan..sape nak kasi free2
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana! :)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

best tu...btuah tul ko n damia...hehe..tahniah beb..

rahayu said... [Reply to comment]

Tahniah..nana ni memang kreatif

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats..memang bertuah..but pose tu memang selamba...best!!

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

best2 tak kisah la ape hadiahnya janji free...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak nana :)

Deela Nordin said... [Reply to comment]

cute lar hadiah nya hehe. tahniah =)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ni mmg 1 family jenis murah rezeki! hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tahniah nana!!

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer..congrats babeh..:-)
ritu kalau aq smpai awl nk gk g sini..but smpai dh lewat dh haa..ekekke..:-)

Wan Amira said... [Reply to comment]

tahniah Nana.. makin hebat Nana

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Tq...:-)

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Contest xyah modal hehe syukur even conso

Nana said... [Reply to comment]

@rahayu
Tq xde kreatif mana pon :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tq..main blasah je pose tuheheh

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
Btol2 janji free kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof
Thanks :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Deela Nordin
Heheh tq

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
Alhamdulillah..thanks

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Klw hang sampai awl bole join skali hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Wan Amira
Tq..aiseh xsehebat awk n bff awk hehe

amiey lee said... [Reply to comment]

Beb comellll sgt thumbdrive tu bentuk kamera kecik kan...wallaweiii seriusssss cuteeeee glerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...