MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 30, 2012

MENANG RM300!!

ari selasa ritu balik umah nengok ada satu surat atas nama amrul....
skali buka2 surat tu tulis amrul MENANG RM300
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tada...ni la surat yang amrul MENANGung kerugian sebanyak RM300
hahaha...surat saman AES
terang jelas dan nyata muka amrul dalam gambo tu..watnye tengah korek idong kan xsemenggah muka haha...
ni masa minggu lepas amrul balik penang bawa kete MIL(dulunye ni kete ktorg tp dah bagi mil kete ni) melawat pak teh meninggal sure dia pecut gegila ni..
dah kena saman..tapi bagus juga dengan ada AES ni..dapat la mendidik amrul yang memang tak reti bawa kete pelan2 ni haha..kita ni kadang tak tau nak cakap macam mana dah suh dia bawa kete slow2 sampai abah & ma kita kata serik naik kete ngan amrul...hahaha aritu g terengganu anta adik masuk uitm dia bawa 160 ma kita dok belakang dok mengucap2 sepanjang jalan hahaha....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Karisma Izzah said... [Reply to comment]

la...xpe la...semoga jadi pengajaran.

saya ada tag kak Nana dlm GA. sudi-sudi lah join k...

http://karismaizzah.blogspot.com/2012/11/twinshopylicious-giveaway.html

ieda said... [Reply to comment]

huhuhu akk baru teringat akk pun kena masa ke KL cuti arituu .. kena saman di NKVE .. masa tu adik yg bawa .. settle dlm 15 hanya 150 je kan nana .. knpa kena sampai 300 tuu

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

biase la laki, Nana... klu x bwk keta laju x mencabar katenyer... lagi ngantuk klu bwk keta slow2 ni...

Cik Sara said... [Reply to comment]

Waaa...walaupun bawa kereta MIL , yg disaman ttp pemandu tu ek? Errr...faham x maksud sy?? Hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

AES ni bgs utk kalo yg drive laju sgt tp kalo yg kena tp lajunye lebih skit je tu sian sungguh...bdk opis aritu ada kena 2 time p outstaion..masak duit claim kena byr saman

Afasz said... [Reply to comment]

hahahah.. jelas ek muka ? sbb pg kot

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

skrang siap gambar yek..wahhhhhhhhhh
canggih tul system..
hopefully dapat mendidik warga malaysia jadi pemandu yg lebih berhemah lah ye...

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

huhuhuhu...melayang rm300...

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said... [Reply to comment]

asik menang je kan kekek sesekali kuar duit plak ..AES ramai yg x suka kikiki ..

SyaNa said... [Reply to comment]

hehee xpe la..lepas ni insaf la kot kejap

iietamalek said... [Reply to comment]

MENANGgung yang tak taha tu..betul tu, boleh mendidik pengguna jln raya supaya jangan speeding..

watyz said... [Reply to comment]

uish... menang besar ni bebs. aku pon risau je sbb izhar ni sama spesis ngan amrul. masuk je hiway terus pecut. huh!

mrs kayrul said... [Reply to comment]

sejak ada AES nie memang jadi pemandu berhemah abis la...masuk keta jer terus pakai tali pinggang..bawa keta pun x pernah lebih 110 lagi


adianiez AIDA said... [Reply to comment]

hasil AES ke ni?!
aduuuuuuhai... makin kaya la JPJ malaysia kalu gini...

amiey lee said... [Reply to comment]

Wahhh siap hnta saman ke rumah..aku kalay laki aku buat kena saman..terus pdrm hanta mesej...heeee tu yg dia tkleh sorokkk dr akuu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

la..ingat tul2 memang, baru nak wish congrats..adik Ayu pun kena gak ari tu,,bagus gak ada nie..kita kena berhati2 lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...