MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 7, 2012

menang shower gel body shop

thanks gie..sorry aku lupa nak wat entry menang hahaha...dah lama gilerrrrrrrrrrrrrr xmasuk contest kat blog...ni masuk pon sebab masa tu kat umah xde wat apa..dok bosan2 keluar la entry merapu haha..skali menang da...


hadiah yang kita akan dapat jasmine shower jel body shop..emmm mangi...hehe tahniah dekat pemenang yang lain..naa, mj, nad




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Tihara said... [Reply to comment]

as salam

tahniah..bestnya hadiah :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

oo..dapat gak...congrats!!!

Na...yg pasal cita Aku Terima nikahnya tu, rasanya bukan Johan benci kat Arissa.tapi sbb dia tertekan sbb Arissa dok paksa2 dia ingtakan benda yg dia tak ingat..tu yg suka bila dgn BFF Arissa tu sbb tak tertekan..rasa Ayu la..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dik ;)

KAMIHIDUP said... [Reply to comment]

:)

Gieyana said... [Reply to comment]

beb..congrats..jgn lupa inbox kt fb alamat..kat wassap takut hilang haa psl anak aku suka explore...:-)

mama tisya said... [Reply to comment]

best2 dpt showergel bodyshop

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Tahniah utk semua, hihi

Afasz said... [Reply to comment]

kite dapat hamper besar mandian body shop .. byk leh thn sethn dua :D

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah jugak ye :D

SyaNa said... [Reply to comment]

selamat berwangi2 :-)

amiey lee said... [Reply to comment]

Aku tgk body shop teringt brg hntaran aku yang ni dh masuk 5 tahun.aku tak guna heeeee...bebel sungguh laki aku

Fara Dilot said... [Reply to comment]

Bg tips camna nk asik menang je??

nanakimie said... [Reply to comment]

congrats sis!nana guna yg peach nya,mangi jugak.heee...:)

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

tahniah nana!!! bestkan dapat freeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...