MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 28, 2012

merajuk dengan nuffnang

serius lama sangatt xbuka nuffnang..
merajuk la konon sebab dah lama dia xbagi BE baru
aritu lama gak dok ada 1 BE je..
so malas la nak buka nuffnang dah
tetiba mgu lepas nengok ramai kwn2 dapat be baru
cam terbuka ati nak buka nuff
nengok ada 2 be ntah bila masa dia bagi tah xtau la..
jadi la dari xde kan :)
esok2 jadi suri rumah ni la sumber2 pendapatan sampingan ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

hah lama tk buka...skali buka amount dh byk

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Be sikit, tp amaun byk =)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ada jugak weii...aku ni langsung takde...ritu ada satu dah di credit kan...sedih ar gini...sobs...

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

wah...seronoknya BE sampai berpuluh ringgit...best2...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh tu ada BE...me zero BE dh dekat sethn rasanya

SyaNa said... [Reply to comment]

huh aku tak larat nk merajuk da
rasa nk ceraikan talak 3 je

Falsya said... [Reply to comment]

aku xde pun..sobssss..hahahaa

ieyda said... [Reply to comment]

ieyda lak BE ada 3, tp amaun cikit je pun...

MRS. K said... [Reply to comment]

aku pun dah lama tak dapat nasib last week mgenmbang dengan jayanya hhuhuh

Nur-nba said... [Reply to comment]

Banyak juga amount terkumpul utk BE Nana... Nur ada 1 BE je..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

Dah banyak Tue...
lama jue tak buka nuffnang...apalah hasilnya

iietamalek said... [Reply to comment]

mmg best dan terbaik!

amiey lee said... [Reply to comment]

Masa aku private blog aku tgh ada 2 be running hahahah..la ni tak tau apa jadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...