MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 8, 2012

mesyuarat tergempar

tarikh nikah diah semakin dekat..maka nye semakin banyak keje nak di buat...ari selasa aritu deah wazap nak jumpe..nak diskass perjalanan majlis...dengan secara rasminya aku di lantik jadi MANAGER utk majlis diah tu nanti..means aku akan kena pantau perjalanan majlis supaya berjalan lancar..

harap ko redho je la dengan keje aku yea deah ahaha insyallah aku akan pastikan majlis tu berjalan macam mana yang kau rancang...banyak menda yang nak di amek kira kalau nak list sampai esok tak habes...

baju dayang2 tak tempah lagi ni..si nana keding ngan pasya dah tempah dah..tengoklah minggu ni mmg nak kena anta tailor juga ni kang ada yang tak pakai baju dayang kang..

port meeting ktorg semalam kat old town white coffee jj au2 pestime aku makan kt OTWC hehe caya x?ntah xbape gemor nak g sini..ini pon sebab deah yang belanja kan..kita ikut jek...meeting ni semalam patutnya ramai..tapi 5 orang je yang bole join...xpela...kita harap seme berjalan lancar lah nanti..

ni nana keding & mia nye menu mia mcm bese la fries nana keding roti kuah kari ayam
 roti steam
.
aku nye mee kari sedapp nye
.
ni air aku ice blended mocha+oreo
.
serius nampak perantin tu hehee

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg serius btul bakala pengantin..hehehe..kita pn tk brp suka old town gk tp pernah la 2-3 kali mkn...suka roti bakar die

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

makanan itu sedap :D

Afasz said... [Reply to comment]

bila deah nk kawin ni???????

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Moga segalanya berjalan lancar..deah diet ke..? Nmpk slim river =)

amiey lee said... [Reply to comment]

Huhu aduhaiii aku nye bff selamat setle bab kawin..tapi skrg memasing tgh preggie..baru sabtu lpas sprang..bulan 1 sorang lg deliver..bulan 3 sorang lagiii...meriah memasing ngan anak2... hahaha... diah kawin jgn lpa ajak aku haha muka tk malu kannnnnn

mummy_ayu said... [Reply to comment]

busy la Nana pas nie...kira mcm wedding planner gak la..semoga semuanya berjalan dgn lancar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...