MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 7, 2012

new accessories

dulu masa amrul kasi kamera, dia dah pesan awal2...saya bagi kamera je tau eksesori seme awak beli sendiri..hahaha...awal2 dah warning.ok la...aku cakap nanti dapat bonus saya bli la eksesori sikit2 hampeh...kedekut aku ni dapat bonus sebok g oliday haha...tak terfikir pon nak bli eksesori ni seme..

bulan lepas la...diam2 amrul oder tripod & remote utk kamera..tau2 je dia dia bawa balik kotak kasi aku...wah....sayang nye dia kat kita..aritu suh kita beli sendiri haha..dia tau bini dia ni kedekut asik2 kata tunggu bonus..2x bonus tak beli2 juga...hahah..di sebabkan dia juga tau bini dia ni suke bergamba sangat kan..tu dia belikan tripod tu kot...selama ni klw amek gamba bertiga kamera letak atas batu la..letak atas beg la..letak atas tanah la..

xde apa nak beli dah pon..tinggal speedlite je aku dok aim tapi mahal sangat lah..tak mampu..tunggu la kot dapat duit jual diomand nant kalau rasa ada lebih bole la beli hahah..dasar kedekut!

ni tripod kita..masa pakai kamera digital 15 hengget je bli kat low yat hehee
jauh bena saiz nye mini tripod ngan bapak tripod hehe
pastu lagi satu remote utk kamera, ni remote kawan amrul dia pinjam yang beli tu blom sampai lagi xde stok..beli online je pon amrul kata murah dua barang ni RM170
saje letak remote tu sebelah kunci nak tunjuk saiz dia kecik je
Published with Blogger-droid v2.0.9

12 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sayang amrul ye...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Remote beso kantoi la gmbo sunsweet tu! Kikikiki...!!

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

haah, sayang amrul jugak ni sue...eh tetiba

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

kita pn x tmbh aksesori lg....dh merudum mood nk berps....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ingatkan accessories nana ie broocch etc etc hehhe

SyaNa said... [Reply to comment]

best la suami pn sokongminat ko posing2
hehee

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

syok ler dapat tripod baru...makin selalu la berposing lepas nie yer...

MRS Rongoks said... [Reply to comment]

lpas nie boleh amik gmbar banyak2 lagi :D

mama tisya said... [Reply to comment]

tripod kecik & beso tu ada tp bkn slalu guna...bila perlu je..heheh..hah remote tu senang la..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ari tu p kemeren terus rasa nak beli gak remote ni ha, tak le terkejar2 nak set timer pastu p posing plak..hahaa :D

amiey lee said... [Reply to comment]

Syokk kalau laki pun join posing mosing ni.... klu aku payah na..hahaha..tapi dia suka sokong bab makan..heeee

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

wah bagus nana nii sbb minat bende2 mcm ni..kite..husband lah duk minat!! kdg2 naik geramm pon hadeee!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...