MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 5, 2012

nikon : free sensor cleaning @ mid valley

ari jumaat lepas amrul ada tag kat fb yang nikon ada buat free sendor cleaning, aku ni sejak pakai kamera nak masuk 2 tahun xpernah wat apa2 cleaning tak pernah servis pon lagi..dah alang2 nikon wat free kan apa lagi harus la tak lepas kan peluang...

tempoh cleaning dalam masa sejam, tinggalkan kamera dia suruh isi form segala eksesori dia kasi kita pegang diorang amek body saje..pastu dia kasi nombor..sementara tunggu kamera siap konon2 nak g tengok wayang sebab ada tiket free gsc, skali seme cite dah penuh la kemain ramai la umat kat midvalley sabtu lepas...ni la salah satu sebab kenapa aku tak suke datang midvalley kalau xde hal, parking memang hazab la...jem plak tu nak masuk.

dah sejam tu kitaorang turun balik tingkat bawah nak amek kamera, lepas tu kat belakang cleaning center tu ada di sediakan tempat amek gamba...rupanya ada contest apa lagi..cargas la join.kat situ ada mcm2 signboard kiranya setiap sorang tu kena pilih la...apa yang diorang nak depan dia seme bermula dengan I AM, ada i am gentelman,  i am kecil molek, i am lovely, i am happy family paling tak tahan i am ghairah pon ada..memandangkan ktorg baru tau pasal contest tu so xde la bersedia main tangakap muat je..

aku pilih perkataan I AM WITH MY NIKON sebab aku memang bawa kamera kan, jadi mcm kena la dengan tema, aku pegang lense panjang tu mia plak pegang kamera konon2 tengah amek gamba aku ahaha..ntah pape, memang peluang nak menang tu tipis la sebab ada beribu gambar kita masuk sekadar suka2 je


 beratur orang ramai nak clean diorang nye sensor
.

.
 ni diah amek curi2 hehe dia kasi je klw kita nak snap
.
ni gambar hasil dari orang nikon, diorang upload dalam fb
sebenarnya yang aku pegang tu lense tapi xbape nampak dah tulisan dekat cap dia tu dah pudar hehe
so kasi nampak kan tulisan nikon dekat tali kamera yang mia pegang




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

ktorg g smlm..hahha..samela, mule2 tgk jek org dok amik gmbr kan..tgh tunggu kamera siap sj la gtl posing2 sini..saje jek pun tgk gmbr org lain lg superb2..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Best ek ada servis gini..elok jgk.
Harap2 menang la contest nikon ni...=)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mia dalam pose yg sama..mama dier je yang macam2 pose kan...x pe..ado ezeki...mesti menang tu...

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

wahhh..sempt masuk contest lagi...ada rezki leh menang gk ko ni...mia pon pndai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...