MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 19, 2012

paranormal 4

sape tengok cite ni?cite ni kalau tgk memang pening skit la sebab kamera dia goyang2 bukan statik mcm di rekod dari video recorder..aku tengok paranormal 3 je pastu yang baru ni 4. boleh tahan seram juga cite ni..

cumanye tak puas hati dengan ending dia..tiba2 je datang sekumpulan penduduk rupanya seme hantu! dah seme watak mati..tinggal adik kecik dia je xmati..seme mcm terpinga2 je bila cite ni abes..

ni pon tengok cite ni sebab tiket free...dapat open tix gsc bole tengok wayang dah 2 minggu release je..xde pilihan sangat..ada cite yang btol2 nak tgk xlepas plak sebab cite tu 18 ketas..kena la pilih yang sesuai di tonton seisi kelorga...
 first time tengok kat GSC paradigm mall

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 ribu orang memberikan idea bernas:

zila manaf said... [Reply to comment]

hhahaha series sblum ni pon tah pape jgk

notti netti said... [Reply to comment]

tu la net tengok ari tu...seram gak..tapi ada citer bab mati ni yg tak best,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...