MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 14, 2012

payless shoesource @ paradigm mall kelana jaya

dah lama tengok mall ni asal lalu kelana jaya je mest nampak belah kiri highway tu soping mall besar...penah cakap kt amrul eh eh nanti kita g sini nak?cam bez je besar kemain...last week memang xde arah tujuan dari satu soping mall ke satu soping mall ktorg merayap...singgah la paradigm mall...

bez gile wa cakap lu mall baru ni banyak pilihan tempat shopping...masa masuk sini tengok ada GSC ktorg apa lagi...kebetulan plak ada tix free GSC yang tak guna2 alang2 tu teros tengok wayang..sementara tunggu wayang start ronda2 la dulu

masa nak naik ke GSC ternampak satu kedai kasut payless shoesource nama dia..sekali dah masuk mak aiii!!!!!!!!!!!! rasa xmo keluar! kasut sini seme cantik2! harga pon nak kata mahal sangat pon idak lah...ada je jumpe kasut yang harga RM25 tapi tu lepas less la..kena pandai2 cari la

seme kasut dia banyak style wedges memang banyak pilihan adoiii rambang mata aku..rambang mata sampai tak beli satu pon hahah..sebab dah tak reti nak pilih..xpela lain kali datang sini memang lama aku bertapa hehehe...


 ceh ceh mia ye ye kan mcm nak pilih kasut dia..kasut budak pon banyak sgt pilihan
.
meroyan..meroyan lawa2

.
ni macam kasut kawen deah tapi diah beli online RM55 je kat sini RM93

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

ade mahal ade murah ek
kena pandai pilih la kan
tp aku mmg jenis suke wedges..atenye tinggi manja2 jek kan diri ini :p

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Papazakwan ckp, kalu pindah sunway awal thn dpn baru bleh g paradigm mall ni, huhu

atty's said... [Reply to comment]

belum pernah lagi gi sini .

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nampak mcm menarik jgak kedai ni...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

pinjam gambar ye nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...