MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 16, 2012

peristiwa tragis masa nak tgk SKYFALL

.
adoi....mujor la staff wendys BTS baik2 belaka...gini kisah nye..minggu sudah ktorg g BTS nak tgk skyfall lepas dah beli tiket tu mcm biasa la..sebelum wayang mula g makan dulu...singga kat wendys nak isi perut dulu...masa kat meja tu aku minta tiket wayang kat amrul sebab nak amek gamba la..konon2 nant nak update blog...

abes makan amrul terus naik tingkat 10 gcs max, aku plak singgah kedai baju tepi wendys nak carik dress...lepas tu amrul call dia tanya mana tiket wayang?aku cakap eh dah bagi tadi lepas saya amek gamba tiket..dia kata puas carik xde tiket..amrul suh aku g tanya kat wendys kot2 ada tercicir..sampai je wendys meja yang ktorg duduk tu dah kemas...aku cepat2 g kat pekerja yg tengah kemas tu

ada tak nampak tiket wayang?dia kata ada..3 keping kan?ada kejap2 tak lama datang lagi sorang staff kuarkan dari poket dia tiket wayang tu..aduh,..naseb baik diorang jujur..nasib baik tiket tu tak jatuh kat tangan orang lain yang kebetulan makan2 kat situ kalau tak sure dah selamat...

dah la harga tiket tu lebih mahal dari biasa..biasa tiket RM11 je tapi aritu RM17 sorang nak kata mahal sebab dia tayangkan dekat GSC MAX (tingkat 10 yang besa gabak tu) tak juga sebab sebelum ni penah tengok taken 2 harga dia RM11 je mungkin sebab cite ni baru kuar tu mahal kot..momantai..kalau kaki wayang dia memang tak kisah kan.mahai pon sanggup baya..sebab lagi puas tengok kat wayang..kalau download memang kureng skit feel dia

so far cite ni best..cite ni memang antara cerita yang dalam list aku nak tengok, tapi amrul tak...ada ke dia bole tido...adoiii sakitnye ati..baya tiket mahal2 last2 aku sorang je tengok..mia & amrul tido...hahaha


dah lama xmakan wendys
.
ni amrul nye peberet apa nama ntah mcm kuah spegeti pon ada

Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Liza said... [Reply to comment]

Best taK? Ritu nak tgk xjadi. huhu...

SyaNa said... [Reply to comment]

nasib jmp balik
yg feveret amrul tu nama dia chilis
sedapp kan

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

butik payless tu kita dah pernah pi kat sunway nana...mmg teruja tp dah tobat tak nak shopping kasut...paradigm best ek...kita tak pernah pi plak...

amiey lee said... [Reply to comment]

Adoiiii nasibbb le jmpa balik huhu kalutak melopong tgk poster ajalaaaa..heee
aku pun tensen kalau laki aku tdo..ritu masa tgk wayang dia siap dengkurrrr weiiii maluuu akuuu

Nur-nba said... [Reply to comment]

Nasib la jumpa balik.. Best tak cerita tu??

Eina Shah said... [Reply to comment]

nice blog n cute sngt anak sis..:)
can folow me back..TQ ;)
http://shaheina.blogspot.com/

atty's said... [Reply to comment]

nasib jujur pekerja wendy tu..kty pun dah tgk skyfall.

mrs kayrul said... [Reply to comment]

kalau x dah x dapat tengok..mujur la diorg jumpa dan tolong simpankan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...