MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 19, 2012

prize giving ceremony - darlie shine contest

ni la salah satu prize giving yang tak sesabo aku nak pegi haha ober...mcm la banyak pegi prize giving ceremony, masuk ni kali ke-3 la attend prize giving ceremony.ari jumaat 9/11/2012 aku minta cuti sebab nye majlis kul 10.30 pagi, suh amrul minta cuti skali sebab plan asalnye dapat je diomand tu nak tros g jual hehe..

ingatkan xde la majlis2 bagai..dok ingat g sana kolek adiah je dah balik..skali ada makan2 amek2 gamba seme..pemenang seme ada 6 tapi ada sorang tak datang, kat sini juga la pertama kali bersua muka dengan julia bff nye mamatisya..ktorg kenal kemain dah lama sejak dari forum masa memula baru kawen julia pon lom kawen lagi masa tu..

majlis dia simple je..bos darlie bagi ucapan skit..siap dia suh join contest terbaru darlie pastu terangkan pasal produk2 darlie bla..bla..sebelum majlis mula diorang suh makan dulu tapi ktorg dha kenyang sebab sebelum tu baekk nye melantak kedai mamak area opis darlie..

tetiba rasa bangga plak 4 pemenang chinese aku & julia je mewakili orang melayu..atleast ada gak melayu kan..darlie ni seme staffnya chinese, marketing department sangat2 baik..mcm2 dia tanya..pemenang2 plak seme friendly..borak2 seme mcm dah kenal lama..

memula diorang kasi adiah saguhati
ni nama dia suzanna, lepas menang aritu dia ada add aku dalam fb peramah orangnye
pakcik ni plak pemenang GP sunsweet lovely contest, anak dia lah yang hantar & amek gamba dia & wife dia
julia pon bergamba ngan anak..hehe sama je ktorg amek gmbr ngan anak
ni la pemenang Grand prize..rezeki pengantin baru la..hehe chelsea baru je kawen, masa dia amek gamba contest tu dia pakai baju kawen, dapat diomand 1 carat tau! besar diomand dia
sesi bergambar beramai2 seme senyum nampak gigi kan hehee
yang ni plak tukar port dari dalam bilik meeting kat area receptionist sebab nak nampak kan hawley & hazel tu

bergamba bedua2an ngan julia..
julia ni pon skang dah makin mengganas banyak menang contest

acara makan....orang tu kan dah makan roti canao dia makan lg
ni tempat peberet mia dia suke tgk berus gigi budak2 kat rak tu
bling..bling
0.33 carat diomand

senyuman berlian ahaha

seme tayang berlian memasing

ni isi perut dalam goodies bag ada mug 2, fridge magnet, note book, ubat gigi 6 kotak, berus gigi 3 peket

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Wan Amira said... [Reply to comment]

tahniah nana.. rezeki mak dan anak

watyz said... [Reply to comment]

bersinar2 beb... :)

Aidah said... [Reply to comment]

tahniah... seronoknya tengok nana menang hadiah best.. =)

MRS. K said... [Reply to comment]

tahniah nana menag diamond
tahniah jugak sbb dah pegnen..
take care.. hehehe

atty's said... [Reply to comment]

beshnya dpt diamond..nana tukar ye..?

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..bersinar2...congrats!!

ieda said... [Reply to comment]

wahh diamond tuu ..
tahniah .. tahniah dik
rejeki nana dan anak ;)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

wowieeee..merelip merelap..tahniah bebeh!

SyaNa said... [Reply to comment]

tahniah nana
happy dgr ko peknen
aku rasa tu hadiah paling besar thn 2012 ni kan
heheee
semoga ko makin murah rezeki ok

Gieyana said... [Reply to comment]

tahniah nana..murah rezeki..kalau ada karat nie sure kena gak byr zakat kan..psl da salut ngan emas...:-)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah nana...seronok plak aku tgk ko menang contest ni..tingin nk rasa..hehe....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!!!!!!!!!!!!

mrs kayrul said... [Reply to comment]

tahniah nana...seronok tengok kemenangan nana

amiey lee said... [Reply to comment]

Besttttt mehh sikit aura huhu

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tahniah 2 x arini..for the diamond & for your pregnancy..tkcare nana!!

Chels Teh said... [Reply to comment]

hey nana... ini Chelsea :)
I nampak gambar I kat your blog... I pinjam letak kat my blog ye :p

http://pwettychic.blogspot.com/2012/11/darlie-all-shiny-white.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...