MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 22, 2012

rumah terbuka rohisham mamat bersama mamee & shaheizy sam

 kami telah di jemput oleh mz, sifu comper tu sape xkenal kan ehehe..beliau telah memenangi peraduan rumah terbuka mamee bernilai RM20k! sila jegilkan bijik mata...yang mana peraduan tu di hantar atas nama encik suami beliau..feme encik rohisham aritu hehe...memula masa mz ajak tu klw tengok date memang amrul keje...so kita suh mz resev je 2 seat ingat nak ajak deah temankan..skali last minit amrul tetiba balik..so dapat la dia join skali rumah terbuka ni..

open house ni di buat dekat restoran rebung chef ismail, selama ni selalu lalu je xpernah masuk..dapat juga mrasa makan kat sini..masa kat majlis ni juga dah mcm gathering geng2 comper...yang mana selama ni kenal2 dalam FB je..memang tak pernah jumpa kecuali mz & bff nya (ayu, ezna & mira).sangat salute dengan mereka..saya ni hanyalah comper ikan bilis je tu pon spesis ikan bilis yang dah di belah dua hahaha...

sangat kagum dengan semangat mereka..& bila tengok diorang menang jadi mcm satu sumber inspirasi & pembakar semangat...tapi saya cuma fokus pada contest yang saya rasa ada kekuatan dalam diri saya je..(konon2 haha...)kalau contest slogan2 awal2 saya memang xjoin..hehe xpandai, tapi klw based on lucky draw tu ada juga la join tapi xbanyak...

mereka yang sifu2 ni sangat hebat..ada yang menang kereta (ezna) ada yang menang barang kemas (ayu, mira, mz, ezna) ada yang menang percutian luar negara (devi, badz) ada yg menang tunai puluh2 ribu..pendek kata mereka seme ni bukan calang2 comper...agak2nye kot nanti kalau saya dah tak keje..dok umah tu je la keje sambilan saya kot..join contest hehe....apa2 pon tq dekat mz sebab sudi jemput ktorg..

mia nak amek gamba ngan maskot tapi xberani amek gamba sorang dah amrul kena teman
 mia & pelakon ajiboy
 kawan2 yang pertama bersua muka
 tuan umah & duta mamee
 game utk budak2 campak gula2 dalam bekas potato cips
 mia dengan berani nye nak join main game juga
kena tiup belon besar2..kesian emir belon tak kembung..mia kata belon tu sakit mulut la mama..susah nak tiup
ni belon jenis keras..mmg susah skit nak tiup bila dah kembong mia takut nak tiup besar2 dia takot meletup...last2 kalah kepada anak ct mariam heheh
 game utk kaum2 ibu
game kaum bapak plak
 group photo

 pertama kali bersua muka
dari kiri zuraida rahim (mcm2 menang ni dia menang cocopie juga)
devi ( menang mcm2 percutian luar negara)
yus eda pon sama mcm2 menang..segan plak bila yus eda tegur saya dulu katanya silent reader alamak..lagi segan..saya ni ada masalah tak kenal orang bukan sombong..tapi sebab kadang kt fb letak gamba bukan gamba sendiri so memang tak cam la...
anje datang bersama aqish dah lewat diorg sampai 
terima kasih tuan rumah
 btol bak kata akid anak ayu rafikah sam ni kat luar lagi hensem hahaha..marah laki aku
 tak pernah2 amrul amek gamba ngan retis..dia suh amekkan..pastu wazap kat geng2 dia haha..blagak 
dalam banyak2 pelakon lelaki amrul paling suke sam
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan284 said... [Reply to comment]

sam memang lg hensem in person kan hehehe tq nana sbb sudi dtg :)

DiilaNordin said... [Reply to comment]

comper tu apa sis? haha *taktau*

AyuArjuna So Sweet said... [Reply to comment]

suka personaliti diri dia, humble jer......hensem kan hahahahah

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

bestkan join event camni...dapat beramas mesra dengan blogger lain, sayangnya kita datang lewat...so tak sempat sgt beramas mesra, dah la tak berapa kenal sangat beberapa comper yang hadir...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

oo baru paham...memula bc kat blog anje n mama zharfan xpaham...ape ke benda rmh terbuka sahimi ni... apsal tetiba buat rmh terbuka bkn dihari raya..rupanyer pasal menang hadiah dr mami.... sory ek mama zharfan... ai lambat pickup...haha.. pape pun mmg seronok tgk diaorg yg sgt rajin join contest ni...tahniah

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said... [Reply to comment]

perhgggg comper2 menang ribu riban tu x lama lagi nana join la group tu kekekke .. pembakar semangat ni part time join tag contest kekekke

Cute Mum said... [Reply to comment]

bestnya..
kalau dania tgk nie mesti suka..
diekan peminat sam..
wah nana pas nie leh join group tuelah.. full time comper.

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah...dpt gmbr ngan retis lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...