MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 1, 2012

second prize : sunsweet the cool kids contest alhamdulillah

 alhamdulillah...tak sia2 ktorg pegi photshoot...nak baca entry tu bole tengok SINI tak sia2 diah makeup kan cantik2 hehehe...

sakit ati juga sebenarnya dengan sunsweet ni dia bole umum result sehari satu result, ari isnin dia umum conso, ari selasa dia umum tempat ketiga (mz menang) then semalam baru dia umum tempat kedua..sebelum result keluar ramai juga kawan2 yang tag kat fb kata mia mcm ada harapan nak menang...antaranya izan, adlin, sue, julia, mamatisya hehe..diorang ni dok ramal2 mia menang antara no 1,2,3.aku memang tak suke nak mengharap..tapi sgt terharu lah..bila mana kawan2 kasi support kan..thanks seme..

damia menang tempat kedua hadiahnye cash voucher RM500 tak pasti lagi cash voucher apa..harap2lah cash voucher giant ke, tesco ke jj ke hehe..sonok sikit membeli belah, ala xkisah la voucher apa pon dah orang kasi free kan kita amek jela...

alhamdulillah..syukur dengan rezeki allah
 good job damia! tak sia2 mia yang suggest kan kat mama nak posing tangan letak bawa leher hahaha..kemain kan..aku suh dia pose senyum tengok atas dia bole tambah
mama..mia letak tangan kat sini eh...
 pemenang bukan sahaja dapat hadiah cash voucher tapi semua gambar para pemenang akan di abadikan dalam kelender tahun 2013 sunsweet malaysia wah..pemes kejap mia hehe...
 tapi kan semalam ada komen tak bez dari cina bafabifi ni...hahaha
ada plak nak racist2 kat page sunsweet...tak puas ati katanya asik2 melayu je menang dari conso sampai ke pemenang no 2 seme melayu (conso ada sorang cina menang sebenarnya)
sakit ati plak aku baca komen dia..dah anak ko tak comel nak buat macam mana?dah anak2 melayu kita ni comei2 belaka sebab mata tak sepet tu pasal bole menang haha..malas nak layan orang tak skolah mcm ni phuuuuuiiiiiiiiiii ni baru contest adiah utama RM1k kalau adiah RM10k lain la cite..contest darlie tu pemenang utama cifinafa menang diomand 1carat xde pon orang melayu kita komen 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

nanakimie said... [Reply to comment]

congrats mia!heee.....comel:) nana ingat gambar yang tercabut cover dia tu:)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tahniah.. damia mmg berbakat!.. heheh mata sepet tu tak tahan..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats..memang tomei..siap kuar calender lagi.mesti mia pun suka nie

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Hiiiyyeeee..!!!
Bengong die ni!

Tahniah mia! Pasni ciknad nk mintk otograp

liyana said... [Reply to comment]

tahniah..namapk gak semalam kat fb.hihihi

myfara FLK said... [Reply to comment]

tahniah mia...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

1st prize ntah cina2....hmmmm apa ke bodo statement camtu...klu kita tgk byk jer geng2 dowang monopoli dalam satu contest yang terbaek contest baby parkson---hadiah lumayan dan banyak (conso 20 org kot ke 30) tapi yg menang semuanya dowang, melayu 2 jer...takde kecohhhh pun kita2 ni kan...hmmmm

Anje a.k.a Mummy_Balqis said... [Reply to comment]

ha ha ha betui2 i setuju gitu, time stride punyer contest pun ada yang berbunyi nape juri pilih semua malay walhal jurinya chinese gak...adat bertanding ada kalah ada menang...harus belajar terima hakikat kan...

azelyusoff said... [Reply to comment]

ade jer yang tak puas hati ek. nak main isu kaum pulak. berlambak lagi contest besar-besar yang dimonopoli oleh diorang. dasar manusia suka dengki macam tulah. anyway, good job nana & mia :)

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah mia..mmg hampeh cina tu...bila melayu rmi menang kecoh..cuba kaum die menang, tkde plak melayu kecoh...

SyaNa said... [Reply to comment]

eh eh bangang gk cina tu
ttibe aku pn tumpang geram

tahniah mia..awk mmg ade bakat

atty's said... [Reply to comment]

alhamdullillah..caya lah mia..
apa lah..menangkalah adalah pertandingan..takkiralah melayu ke cina ke..kita kan 1 malaysia.

shera haifa said... [Reply to comment]

tahniah mia..

p/s ~ usah peduli dengan mereka yang dengki nie.. tapi geram juga dgn org xpuas hati nie

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats mia...
ntah apa2 komen bodo tu kan huh

pnsusu said... [Reply to comment]

tahniah mia..cantik

Dira said... [Reply to comment]

Ade je contest yg sume cina yg menang...melayu tak kate ape pun...

churippu farah said... [Reply to comment]

good job!!^^

Ayu Zarina said... [Reply to comment]

tahniah damia..

kan kan..ntah2 pemenang no 1 cina...sapa tau..komen tak fikir panjang namanya tu

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kemai Mia pandai posing ek, siap nak letak tangan kat situ, memang cantik la ;)


Sis, adat la tu pertandingan mesti ada yg tak puas hati, apapun yg penting orang kita menang.. Mesti kena vanggas lebih ;)

watyz said... [Reply to comment]

tahniah nana! ko mmg ade luck... :)

Mr & Mrs Sallehudin said... [Reply to comment]

hissshh.. saya baca komen cina tu saya pun hangin gaks ni.. alaa ada jugak contest yg pemenang byk cina gaks..xde pun melayu kecoh...

amiey lee said... [Reply to comment]

Gambar ni memmang sweetttt... nnti tuk couple mesti ada harapan gak...aminnnn...
Yang chayanunaliff tu apahal sengall sgt....

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

Tahniahhh!! sweet sangat gambar2 pemenang contest nihh

ehh.. tetiba Izan pun hangin baca komen tuhh.. orang yg komen pasal racist ni sebenarnya dia yg racistt! grrrrr... apa pun aku setuju ngan komen nkoo.. dah mmg yg menang tu comel2 mata bulat nak wat camnerr kennnnnnn!!!!

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah sekali lg Mia...

uishhh awat kepo sgt cina tu yer....jeles per dia x menang...lantak la..ni pemilihan adalah muktamad..ignore org2 mcm ni..

Wan Amira said... [Reply to comment]

heloo tengok gambar laaa.. gambar u all yang menang tu memang layak and cantik pun.. sangat laa kuno orang yang komen tu

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
Hehe thanks
Tula lawak gamba label tercabut tu

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Heheh thanks
Ala gamba cina anta mana lawa pon ramai gamba org mlayu kita lagi lawa

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Heheh thanks.

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Tq...mmg hangin baca komen cina tu mcm bangang

Nana said... [Reply to comment]

@liyana
Thanks..

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLKtq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Ntah banyak je contest cina yang kongker
Orang melayu kita xkecoh pon
Mmg dasar busuk hati

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mummy_Balqis
Dia fikir anak dia comel sgt la tu...
Ni la jadinya bila dh join contest mengharap nak menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...