MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 29, 2012

shopping buku FREE

aritu masa dok gugel2 pasal ceramah yang best2 dalam internet terjumpa satu ceramah ustaz sharhan shafie, pasal nama2 anak.pastu ustaz tu ada promote satu buku tajuk dia seindah nama semurni peribadi, buku yang mengandungi doa2 serta surah2 yang patut di amalkan sepanjang kehamilan..

gugel nye gugel jumpe la satu web ni jual online..ingat nak beli skali nengok postage dia RM9 baru tefikir eh baik g carik sendiri kat kedai buku...gugel la dia nye ISBN no pastu call MPH cek ada tak diorang buku ni..cek punye cek ada dekat great eastern mall branch paling dekat ngan umah..

dari sehari ke sehari nak beli tak jadi...sampai la semalam...tetiba bos bagi book voucher MPH  RM5 ada banyak keping juga la...hah! ini sudah langkah kanan ni..patut la kita asik bertangguh je nak g beli rupanya boz nak kasi vocer hehe bole la beli xyah kuar duit sesen pon..

semalam balik keje tros g mph great eastern mall, carik buku ni, tinggal lagi 8 buku je lagi kt situ..bagus buku ni...selama ni kan, kalau tengok buku panduan nama utk anak, tak de pon jumpe buku yang ada senarai nama2 jin..terkejut juga bila tengok nama2 jin tu ada nama anak kawan2 kita..ustaz kata nama2 tu harus di elakkan..ye la kita ni kadang tengok nama sedap2 maksud baik tak tau pon tu sebenar nya salah sorang nama jin..

heaven nye soping xyah kuarkan duit
 seindah nama semurni peribadi
siap ada vcd sekali tak nengok lagi apa dalam vcd tu mana ntah vcd player dah masuk kotak kot nak  pindah ni hehe
Published with Blogger-droid v2.0.9

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Nama jin tu ada nama zakwan kan? Najwa pun ada kan ? :/

Ayu Zarina said... [Reply to comment]

untung nana...baiknya bos...:))

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki dpt bli ngan voucher tu

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

bagus buku ni.. ari tu ada membelek di mph.. tapi nape ntah tak g beli.. nak cari la..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

rezki ibu mengandung tu..n rezki bb dlm peyut..glad..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya dpt vou tu :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

rekues dari aku...ce namakan nama nama yang nama jin tu...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

buku Tue Memang best...

atty's said... [Reply to comment]

salah satu nama anak jin,qistina kan!

iietamalek said... [Reply to comment]

bestnyer dpt voucher free...untung kamoo nana

iietamalek said... [Reply to comment]

bestnyerr..untung kamoo nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...