MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 27, 2012

terima kasih..

1.terima kasih Naa mamaiqy...sebab hadiahkan kita hadiah yang dia menang dari kleenex ni..sebenarnya dah lama hadiah ni kita simpan..aritu kita ada menang dari kleenex voucher giant RM200, naa plak menang conso dapat hamper kleenex bernilai RM50 so alang2 kita g amek adiah kita tolong amek kan untuk naa sekali...ye la dari burn mcm gitu baik kita tlg amekkan

start minggu lepas kita dah mula packing barang sikit2 nak pindah, bila ternampak hamper naa ni, tros pm na tanya bila naa nak datang kl sebab kita pon dah nak pindah kluang bln depan kan..last2 naa kata amek je la hamper tu..dia bagi kata dia..tq naa..
 2. tq kak ana..opismate kita yang baik hati belikan ole2 dari langkawi ada jenis coklat ngan tshirt langkawi berebut ngan mia makan coklat ni heheh

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna So Sweet said... [Reply to comment]

nak pinda daaa...sedey pulak rasa , apatah lagi bff nana semuan kan :(

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

fuhyooo.. tahniah.. dapat banyak tisu..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bertambah2 lagi kalau preggy..sedap je makan coklatkan??

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

murah rezki nana :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

murah rezeki btol nko nana.. =)

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki ibu ngandung..eh kita pn dpt cekelat dr langkawi

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

syukur...rezeki nana...

Ya ALya said... [Reply to comment]

T klu pindah kluang update kisah kt kluang lak yer....

amiey lee said... [Reply to comment]

Besttttt

Gieyana Muhamad said... [Reply to comment]

Alhamdulillah...rzeki..:-)

Nur-nba said... [Reply to comment]

Murah rezeki Nana.. Nanti Nana kat Kluang kita jumpa ye.. Teringin nak jumpa Nana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...