MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 23, 2012

thanks gie!

yeay...dapat perfume lagi...thanks gie..
memula ingat adiah dia shower gel skali gie baik ati kasi adiah perfume tanda harga ada lagi bawah botol ehehhe...
suka sangat bau dia sweet! amrul pantang btol nengok minyak wangi kita yang baru2 aritu minyak wangi katy perry dia pakai juga ni dapat minyak wangi bodyshop ni pon dia sembur juga..selamba je bukan kira bau pompuan ke..wangi dia kata hahaha...
owh adiah ni dapat sebab menang contest kat blog gie...dah lama tak menang contest kat blog hehe masuk sebab tengah bosan xde keje..
pastu siap dapat elmo plak utk mia...suke mia..
tq banyak2 gie..

 
Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Wangi la pasni..jgn tibe2 alah dgn bau-bauan ni dah la =)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg wangi ni....tahniah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya :) me time preggy tak tahan dgn shower gel yg wangi2...last2 pakai shower gel yg tak de bau hehhe

watyz said... [Reply to comment]

wa.. mesti harum je lepas sembur minyak wangi baru ni kan... hehehhe

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

syoknya.. best bau ni.. suka!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

best klu dpt hdiah minyak wangi..hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

best dpt extra gift selain perfume

Myra Jay said... [Reply to comment]

MJ malam ni nak ngedate dengan Kak Gie, dia nak bagi adiah menang contest jugak..hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...