MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 21, 2012

toilet bangang

kenapa kita cakap toilet bangang?ni masa g soping mall yang agak pemes malas nak sebut nanti kena saman hahaha...dah la kita tak tahan nak terkucil so xde la nak cek2 toilet tu ada paip ke tak de paip..skali dah masuk tu kunci pintu baru pasan alamak...xde paip plak mcm mana nak basuh????gile apa kencing tak basuh kita bukan orang cifinafa...main lap ngan tisu eiii geli!

sorry kalau gamba ni membuatkan korang jijik tapi kita nak tunjuk tu paip xde getah bukan xde getah paip pon xde air!

 pastu apa lagi terus kuar...konon nak cari toilet lain yang ada getah..alamak seme orang tengah q da...tak tahan rasa...tengok ada sorang pekerja shopping mall tu masuk toilet siap bawa baldi kecik ada 3 baldi! kaler lain2 hahaha..kita agak dia nak membuang air besar kot..nengok kuantiti baldi dia tu banyak kemain mest banyak air nak digunakan hehe....

tengah dok q nak masuk toilet yang ada getah skali tak leh tahan dah...kita selamba je g kat budak yang bawa baldi tu nak pinjam baldi dia..haha nasib baik dia baik...dia kasi la pinjam baldi dia kaler biru.

adoi xpaham la...kenapa xmo nak leak getah paip dalam toilet tu?konon nak bersih lantai la xmo air lecak2 kan...lagi busukkk bau toilet ada..ye la dah kencing mleleh2...air xde plak nak jirus..dah tu kering mcm tu je mana la toilet tak bau mcm haprak!

paling tak suke kalau masuk tandas seme nye air jenis kuar ikut lubang pungkok mcm contoh klcc hahaha..kalau buang air kecik ok la..cer kalau buang air besar hazab nak cuci oii..hahah biar la orang nak kata kita ni mcm orang kampung lantak la..biarpon kita ni lahir kat kl ic tengah no 14 tapi kita cukup xgemar kalau nak terkucil kat tandas2 jenis mcm tu, xpuas nak beristinjak! haha..mujor la selama ni kan klw g klcc tak pernah perut meragam nak membuang air beso..haha perut ni pandai juga dia..


Published with Blogger-droid v2.0.9

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kat one utama pun ada toilet cenggini, huhu!

tak jaga sensitiviti org melayu kita la..

Puncak Sakti said... [Reply to comment]

macam tau jer kat mana.. memang banyak toilet, tapi yang boleh guna ada berapa jer..
uyun pernah terkena.. masa tue memang tak tahan nak terkucil.. tak sempat nak cek.. dah selesai baru perasan getah n air paip takder.. mengelabah cari tisu nak lap.. walaupon dah lap, rasa tak selesa tue tetap ada.. dah tue terus cari toilet kat level lain utk basuh sekali lagi..

watyz said... [Reply to comment]

aku pon nyampah kalo toilet gini. penah g kat alamanda jenis tembak tu la. skali tembak dia halus x sampai. seb bek aku bawak wipes anak aku. aku guna wipes then kuar g toilet lain utk cuci balik. bingai kan....

Cik Nurul Siezuka said... [Reply to comment]

Nurul x suka toilet macam ni.. Paling x suka..

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to comment]

Salam. betul tu kat one utama selalu terjadi macam ni..geram je tau!

Kak Mahh said... [Reply to comment]

Sukar nak mencari/jumpa toilet yang sempurna.

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

masalah betul.. kunun nak canggih.. tapi menyusahkan kita yg ala2 org kampung ni.. huhuhuhu

Dira said... [Reply to comment]

Sebab tu saya selalu standby wipes dettol, wet tissues biasa, wet tisu lactacyd and toilet cover also tisu kering. Sebab tkut kes2 cam ni la.. sekali da kena mmg standby abis2 r..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

ada gk toilet cenggini kt png..tp dia ada sedia gk toilet yg ada paip..

aku pon x brp bkenan toilet yg kuar air kut tutt tu...aiyoo kalu buang air bsr ..pyh tul..

syariza09 said... [Reply to comment]

hahahha...sy pon kena gak. ritu g time square..satu toilet jer yg ada paip getah. yg lain2 tu sumer mcm toilet kt ats..tensen wehhhh

azelyusoff said... [Reply to comment]

kebykkan toilet kat shopping complex memang dah mcm ni. tapi toilet kat publika the best!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

memang byk toilet yg mcm ni kat KL...huh

Nana said... [Reply to comment]

memang tension ngan toilet yg kuar air ikut pungkok tuuu...huhu...

ada yg kuar pelan benor sampai kena tadah ngan tapak tangan pulak...aduyaii...

Miza Yusof said... [Reply to comment]

stres kalau masuk toilet gini. paling stres bila air jenis tekan2 baru kuar air. rasa tak puas je mencuci. tak best langsung. haha

rahayu said... [Reply to comment]

akak pun pernah kena masa kat low yatt. .dahlah bayar rm 1..lepas tu jenis air keluar sendiri...eee x reti.....

Nur-nba said... [Reply to comment]

La hai.. kenapa la pulak jadi macam ni..

Aisyah Husaini said... [Reply to comment]

ha ha ha tau tak pe memang tak puas nak beristinjak. kite ni kalau bole nak beristinjak memang berlambak la air nak pakai mane nak cebuk tut sume mane nak simbah lubang tandas mane nak simbah lantai2 nye biar tak de bau2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...