MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 20, 2012

alhamdulillah rezeki hujung tahun

 opis kita xde bonus...dapat cek cocopie ni dah mcm dapat bonus juga la hehe...last week orang cocopie anta byhand cek ni, dia nak cari umah tak reti pastu dia janji ngan adik jumpe kat giant setiawangsa, xde pon bergamba dengan cek besar..masa dia anta tu kita tengah keje naseb baik ada adik tolong amekkan..

dah cash kan dah cek ni tunggu clear je..nanti kita kasi la sikit upah kat mak kita sebab guna nama dia kan..ni la pertama kali kita menang cash yang banyak sebelum ni paling banyak menang nivea je RM500...syukur bole la kita guna duit ni nanti nak beli perabot baru ke, tv baru ke nak pindah kluang tv plak jahanam saje je kan?hahah...

tq cocopie!


 p/s: saya bukan keje kat cocopie tau..cek ni saya dapat sebab menang peraduan waa cocopie.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Raihana Humaira said... [Reply to comment]

Alhamdulillah...rezeki...boleh reward untuk diri ni....

nanakimie said... [Reply to comment]

oo,sis keja kat cocoaland industry ke,cam best je:)

notti netti said... [Reply to comment]

best nana best!

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Hehehehe... rezeki terpijak...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnye nana..! Rezki btul dekat2 nak pindah ni

iietamalek said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki....bestnyerrrr

Falsya said... [Reply to comment]

alhamdulillah...nak no account aku x?..hahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah cek dh smp

Rinna said... [Reply to comment]

alhamdullillah rezeki..tuh.. :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki..tahniah

BoNDa.... said... [Reply to comment]

alhamdulilah btui2 rezeki baby nie.....tahniah....

LizHairi said... [Reply to comment]

tahniah nana...

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

wah.. 4 angka! hehe.. congrats dear! :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!

eT said... [Reply to comment]

tuah badan...tahniah2

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezki ko dpt bonus gak kan...

aku pon x dk bonus..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...