MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 20, 2012

baju flower girl mia

masa dah siap2 kan mia ari sabtu tu, kita upload la sekeping gambar mia kt fb, sekali ramai gile yang like, 51 orang like & ramai yang tanya tempah kat mana?beli siap ke hehee...jangan kata korang, kita pon suke nengok baju mia ni..comei je.

sebenarnya baju mia ni kakak kita yang buat, memula tu kita igt nak anta tailor suh jait sepesen ngan baju kita, dah kakak oper kan dia tanya nak tak aku buatkan baju mia mcm baju flower girl yg dia buat utk anak2 dia..kita ok je la kan...

sebelum gerak g kenduri kita amek la gamba pakai kamera lawa...nak simpan wat kenangan..orang suh berdiri tegak2 dia lentik2 hahaha xyah suruh pose dia sendiri yang pose hover ni...baju ni fesyen kaftan ada riben kat depan konon2 inspirasi dari rizalman la..hahaha..ye la dulu mula2 yang ada riben kat depan kat rizalman yang punya idea, pastu ramai orang tiru

pandangan dari depan
adoi tak bole belah tol tgk mia time ni dah mcm makcik2 hahaha padahal baru nak masuk 5tahun
pandangan belakang siap wat sanggul macam makcik2 haha...
free style
suke la dia bole melaram ngan rantai segala 
ni la baju yg kakak kita buat utk anak2 dia dua dari kiri tu anak buah kita, sepupu mia
sama kan patern baju diorang
.
 ni baju singlet dalam dia
 yang ni kaftan kat luar, kiri kanan tu ada lubang utk masukkan riben
 ni kain, yang xcukup kain haha kena tambah plak ngan kain kotak2

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Comey giler kot mia ni aritu! Geram nengoknye..hihi..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lawa sgt..mia plak chomel!!

Falsya said... [Reply to comment]

comelnye miaaa..kalau aku nak wat gitu gak boleh x?..hehehee

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg santek baju mia
simple jek mmg kena la dgn dia

miza yusof said... [Reply to comment]

comel n cantik baju mia :)
suka kaler tu. baby blue. lembut :)

Afasz said... [Reply to comment]

cantik la. leh la jual

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik bj flower girl mia..siap sanggul lg..comeiii

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

mmg lawa bj ni..kena plak ngan org comey pakai..hehe

mama leen said... [Reply to comment]

cantik... mia pulak pandai pose.. hehe

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

cantik dan comel..mia pun mmg dh mcm org beso2 dah gynye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...