MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 21, 2012

bantu adik Siti Nuur 'Aisy Khaleesya

 copy paste entry dari blog mz

baby kecik, anak kwn my SIL kini sedang menderita sakit jantung berlubang...dan kos pembedahan mencecah RM38k...jom kita pakat2 derma...rasanya most of us (esp yg keje) mampu derma at least RM10 kan (if not more).. tak kisahlah berapa RM pun..seikhlas hati....me copy paste dari blog my SIL

kali ni dah 3 kali khaleesya dimasukkan ke ICU..khaleesya harus mendapatkan rawatan dan pembedahan dengan segera..skrg khaleesya dirawat di ICU HKL dan masih berharap utk transfer ke IJN secepat yg mungkin..tp entah kenapa..hingga hari ni belum ada panggilan lg utk transfer..ijn bgtau utk tunggu sehingga tahun depan..tp tak tau tarikh nya bila..(hmmm tahun dpn tu ada 12 bln) dah 2 bulan khaleesya kat HKL (HKL x bt prosedur pembedahan utk penyakit khaleesya)..

naaimi ada hantar sms bgtau khaleesya  menangis x henti2 sbb sakit, sayu hati mendengarnya..naaimi pn dah x sanggup tgk baby khaleesya kesakitan dan dia juga x sanggup menunggu pihak IJN. 


pembedahan dgn segra hanya dpt dilakukan di hospital swasta..dan kos utk pembedahan tentula byk kn..skrg ni cikwa dn kwn2 akn cuba membantu utk mengumpul dana si kecil ni..cikwa dah minta no.akaun naaimi utk masukkan sedikit sebanyak sumbangan tu nanti.harapan kami semoga khaleesya cpt mendapat rawatan dan cepat sembuh sepenuhnya..bantuan dan sokongan semua mmg diharapkan.kalau anda juga nk membantu..blh laa salurkan sumbangan tu nanti. blh share link entry ni...


sila klik fb si kecil ni ----->> khaleesya


ni maklumat mama papa khaleesya dan no akaun utk sumbangan anda


Nama Ibu

Siti Nuur Naa'imi Azmi


Papa

Mohd Khairul Abd Kadir


Nama Baby

Siti Nuur 'Aisy Khaleesya


Penyakit

Jantung Berlubang (Large PMVSD) + Pulmonary hypertension in failure


No Akaun   : 166010255904 (Maybank)

email : honey_naaimiey@yahoo.com



kuatkan semngatmu si kecil syg!





 sama2 la kita bantu mana yang mampu...kalau tak mampu dari segi kewangan, kita tolong panjangkan entry ni kat blog masing pon dah kira satu pertolongan juga kan..hari ni orang lain susah, kita tolong esok2 kita susah insyallah akan ada plak orang yang akan tolong kita..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tq nana for this entry...latest update...baby ni dh kena operate semlm...moga2 segala2nya berjln lancar...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

baru kuar hari ni kat paper metro.. moga baby aisy cepat sembuh..

amiey lee said... [Reply to comment]

Moga cepat sembuh..aminnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...