MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 21, 2012

cinta itu milikku - sesi luah perasaan




maka tamatlah sudah...cinta itu bukan milikku..

astaga...ni la dia drama paling sampah, palimg menyampah, paling mengarut dia punya ending...tak tau nak kata mcm mana dah..sampai tahap kemarahan kita ni terasa mcm nak campak tv dalam longkang...hahaha mengenangkan tv kita tu tv diah kasi pinjam maka tak jadi nak campak tv tu sebab nak pulang balik nanti nak pindah hahah...

saya gerenti sapa yang follow cerita ni akan setuju ngan saya, ada tak korang rasa menyesallllllllllllll gile follow cerita ni..last2 ending sangat tangkap muat & caca marba..

memula dulu saya tengok sebab suka plak watak jahat si dini tu..pastu suke nengok muke emma yang comei tu..ye la kt umah xde wat apa pon kan sampai umah kul 6.30 mmg sempat la tgk cite tu..

yang geram nye cite ni mcm tergantung & tak tau hujung pangkal mcm saya cakap ending mcm tangkap muat janji abes...ni part yang sakit hati sgt tgk masa ending aritu

- masa doktor syafiq masuk dalam bilik dini tunjuk video yang dini tolak bapak mertua dia dalam swimming pool tu ingatkan dia nak bongkarkan kat ahli keluarga yg lain si dini la pembunuh bapak diorang sudahnye sampai dini tu mati diorang tak tau sape pembunuh sebenar bapak diorang, patut nye pengarah kena kupas abiskan mana yang tersembunyi tu baru la kita puas ati, lepas tu dini tu nak mati dia nye pasal la...
rasanya banyak kejahatan2 dini yang tak terbongkar kan?

-selepas 3 bulan dini mati, zhafril &dania g oliday kat cameron kan masa tu perut dania dah besar..eh eh..dan dan plak kan dr syafiq tu bole ada kat cameron juga..bole plak dia tengah bengong2 psiko ternampak plak zafril ngan rania eh..eh kecik nye dunia..hahahah tak logik langsung, eh 3 bulan je ke orang sakit jiwa masuk wad mental?heheh

- yang last tu tak pasal2 plak zara yg psiko dah kenapa?dia g pangkah satu2 muka keluarga yang dah mati..konon2 mcm dia plak mastermind nye hahaha sian ke budak tu..konon pengarah nk buat mcm cite the orphan la..tapi pengolahan tu xreti..fail

sorry la kepada pengarah drama ni..saya sebagai peminat drama tempatan sangat kecewa dengan ending dia..kecewa sebab saya follow dari awal..sampai kan saya sanggup tak keluar sebab nak tgk ending dia..last2 mcm gitu dia nye ending..sedih!

mesti ada orang kata eh dah tau cite ntah apa2 buat apa tengok?masalahnye umah saya tak asteruk hahah nak tak nak ni je stesen yg free jadi saya tengok la..nk mgisi masa lapang saya sebelum malam menjelma

nengok la ni seme kwn2 saya pon meroyan ngan ending dia semalam haha..




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg pn byk tergantung..kiranye dni punye jahat tu tk etrbongkar ..psl video tu pn gtu je abis..yg doktor pokok pn tkde tunjuk kena tangkap polis ke apa..mmg bangan la...tiba2 zara jd saiko...ntah apa2

mama tisya said... [Reply to comment]

eh silap doktor pokok kena tangkap tp kn die dk explain kt rania apa kejahatan dni ngan syafiq tup2 tk abis citer polis dh dtg gari...hahaha..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

haah lah..nory pon tak puas hati dgn ending die..tah pape ntah...

Aisyah Husaini said... [Reply to comment]

ishhhh betol2 ending yang sangat hampess dan teruk sangat2..hampeh yg tak puas hati tu pehal si zara pangkah muke family dia dan jadi saiko lak tetibe? ntah pape la haiiiiii

eT said... [Reply to comment]

mmg menyesal kot..huaaaaa

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said... [Reply to comment]

adehh terlepas ending ...

Atie.Rashid said... [Reply to comment]

ending bingai..... bodoh tahap max....

Nafisa81 said... [Reply to comment]

tak salah kalau Julia p[erez kutuk sinetron malaysia... mmg sakit hati..rasa tak berbaloi tunggu tiap hari...

abah khalisha said... [Reply to comment]

hahhaha..smlm AK tk tgk yg last episode..jalan jam teruk..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

kite dr awal x berminat tgk cite ni sbb dah nampak cam ntah apa2..tp husbnd suka sgt folo so kdg tertgk jugak la..smalam episod last memang rase nk marah je..x logik punye cite..huhu

ayu Ismail said... [Reply to comment]

Akak ingatkan akak je yg frust semlm...episod sebelum ni jln ceritanya oklah wlpn ada tak logik..tapi last episod buat kita yang tgk ni sakit jiwa...la macam ni je ending dia....sayang pelakon bagus siapalah pengrh and penulis cerita ni

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

serius blurr giler dgn ending dia..ngok btui.citer dah sedap..tp ending cam bangang je..mcm memperbodoh2kan penonton..huhu..

Lyaa Suriany said... [Reply to comment]

setuju sangaaaaaaaaaaaaat.

mamafarah4 said... [Reply to comment]

betul..dok bebel2 bila dah abis citer tu..suami dok gelakkan jer.. memang bengang sesangat kalo dah tgk dr awal pastu ending mcm tangkap muat jer..mmg sengal..

Gieyana said... [Reply to comment]

sek bek aku x polo sgt citer nie..idak cfm geram gak..ekekeke

shera haifa said... [Reply to comment]

owhh kalau gini laa kupasan sal cite nie. tak jadi laa nak folow.. baru nak download kesemua episad sbb suka tengok lelaki apa ke nama dalan gambar tu? muhaha

Arol Mubin said... [Reply to comment]

Endingnya macam kelam kabut, semua nak disumbat. Hahaha! :D Tak logik Dr. Shafik boleh bebas selepas 3 bulan kan? Kesimpulannya, endingnya sangat menghampakan. Hero heroin semua mati.

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Naseb baek x tgk ending kalu tk mesti meroyan sama...heheheh

amiey lee said... [Reply to comment]

Huhu aku tk smpat nak tgk suma episode..:p

Angah said... [Reply to comment]

nak mencelah jugak: hehe,memang ending ntah apa2....dok tak dudok lak si zara jadi psiko mcm dr.syafiq...dahtu kebetulan lak jumpa rania dgn zafril kat cameron pastu pi langgaq,adaka punya teruk idea cerita ni,tak logik lansung,kalo dr.syafiq kena tahan kat tanjung rambutan tkpa gak...eii memang ntah aapa2 la..ngok ngek betui pengarah citer ni,sekian dari peminat drama melayu....huhu

Zura Lee said... [Reply to comment]

aku igtkn aku sorg je tk puas ati ending haprak cmtuh... hahahahaa !!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

oooo..baru faham, ingat kan kenapa la status Nana mcm tu..Ayu memang tak follow cita sambung2 nie...Adam & Hawa pun dah lama tak layan..

watyz said... [Reply to comment]

cerita sengal!!! hahahha

Kakchah Jelita said... [Reply to comment]

hahaah ramai yg xsuka endingnya. Jom lawat blog saya. Kepada wanita2 anggun, tahu tak, kulit muka yg bermasalah kusam, jerawat, jeragat dan berminyak boleh diatasi dengan rawatan spa. buat sendiri spa di rumah anda, cuma ambil masa sepuluh minit seminggu dua kali sahaja. Dua minggu saja dah cantik!

Kakchah Jelita said... [Reply to comment]

fb Nuskin hanijelita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...