MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 6, 2012

dah lama tak shopping kat sana

serius dah lama tak soping kat poplook, arini kul 11 cam bese ada dress baru tapi xde rasa nak beli la..sebab seme kaler mcm dress kat bawah ni dah ada..walaupon idok corak mcm ni 100% tapi baju yang dah sedia ada lebih kurang juga polka dot nye

nanti kang nampak mcm baju sama je nak beli kaler kuning alamak, kita memang tak sesuai pakai kuning nanti nampak itam! ntah la nape la kita rasa skang ni poplook baju dia dah mcm merepek je..banyak tak kena dengan taste tak mcm masa mula2 meroyan ngan poplook dulu seme lawa sampai ada masa bole beli 2,3 helai skaligus

bagus juga klw skang ni banyak design xbape bekenan selamat gak duit kita hahah...bulan ni je last pon kita bole nak soping kat poplook, esok dah jadi surirumah kan pakai je la mana baju yang ado...

eh kita tengah dalam proses nak mengoter baju2 poplook kita seme tu..nak g anta tailor suh dia jahit zip kat bahagian depan sesuai nanti nak gunakan time nyusakan anak...kalau tak oter seme dress kita tu alamatnye terperuk la dress tu selama 2 tahun dalam lemari selagi tak stop bfeed..

nanti kita tunjuk eh camane baju yang dah dioter bukaan utk bfeed tu hehe..kepada mereka yang menghunting dress2 di bawah ni jangan lupe tepat kul 11 sila terjah poplook sebelum kesemuanya sold out!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

aku da lama kuburkan minat soping sini
hahaa seram wei..mcm berhantu sekali beli addict

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon tgk semua sama je..mm

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Bagus nana, oter siap2...bleh pakai lg time bf baby =)

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

betul design dia sama...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra ada gak beli buat pertama kalinya, yang petals punya, bila terai alahai nampak tembonnya ;D

Nanti nak tengok camne baju dress bila di oter :D

amiey lee said... [Reply to comment]

Selepas aku mengkaji ketinggian aku..tak dptla nak berpoplook huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...