MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 20, 2012

dinner @ chilis KLCC

ari selasa ritu kan orang gomen gaji+bonus plak tu..apa lagi kebetulan plak amrul keje kt kl kan..hahah memang bahagia la idop...bese klw time dia bonus sure dia kat kluang, kita saje tag dia kt fb arini rasa nak makan mahai2 la..hahaha..

amrul balik keje je dia tanya dah siap ke?kata nak makan tempat mahal...hahahahah nak makan mana?menara KL?kita tanya berapa sekepala dia kata RM199 hahah..mampos...kita cakap xyah la membazir je sorang nak makan sampai RM200 baik kita makan biasa2 je xyah la mahal sangat..kita saje je cakap nk makan mahal hahah...

pastu sesambil tunggu magrib tu amrul gugel la..tempat makan westernm dia langsung tak bagitau mana nak pegi kita ikut je..dia bawa kete tengok2 pegi klcc...dah sampai dalam lif kita tanya nak makan mana?chilis dia kata..ok..ari selasa tu tunggu 35 minit nak masuk chilis ni xkira ari apa manjang je penuh nyampah...

konon nye pas makan nak tgk wayang sebelah chilis kat tgv skali nye tunggu pon dah stengah jam cite tu pon dah start xjadi la nengok wayang..konon nak amek midnite..kita pas makan mata mcm dah kena gam..ajak dia balik je tengok wayang esok lusa la..

haih skang ni mmg tido awal sejak tau pregnant, memang gitu la dulu pon, cepat letih, cepat ngantuk..mujor la mabuk dah hilang..dah la daging dia besar mengah gak nak abeskan..bercinta la kt chilis tu masing nak abeskan makanan hahaha..


.
v
.
 southern west grilled lamb amrul nye ingt abes xabes dia makan huh membazir yang ni RM32.95
 amrul tanya nk makan apa kita saje amek yg paling mahal hahaha..padan muke dia
flame grilled ribeye RM51.95 (klw makan kedai tomyam dapat ikan siakap sekor, tomyam, udang tepung, kailan haha..) tapi xpela..time ni la nak rasa makan best skit kan esok xgaji dok diam2 kt umah
 mia nye xde menda lain la dia klw makan nak fries je ngan ayam
terima kasih bapak budak banje mak budak...pasni kita duduk kluang xyah nak chilis sangat la kan...hahahah
Published with Blogger-droid v2.0.9

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

selagi ade kat kl nie bantai la makan ape je pun yg xde kat kluang..nnt ssh nak dpt dh..hehehe

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

terbaek la menu die...!
nak pow papazakwan gak ar gini, hikhikhik

mama tisya said... [Reply to comment]

lprrrr..nasibaik la chilis dkt ngan opis...hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

blm pnh lg mkn chilis..sedih..haha

Afasz said... [Reply to comment]

mahal nye.. huhu.. rm50 lebih tu leh topup t n g la. tuk p keje :D

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ok jer mkn kat tmpt mahal sekali sekala :)

SyaNa said... [Reply to comment]

hehehe sekali sekala mkn mahal kan
pasni makan cili jek kt kluang tu

nampak mcm kecik jek portion dia kan
sekali sampai, hamek ko mengah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...