MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 13, 2012

henpon baru

akhirnya..telefon kita yang nazak lagi uzur tu dah tak bole pakai tros, aritu kan dia rosak orang call je bole, nak buka msg seme xleh,ari isnin lepas tros jahanam telefon ni...dan2 plak kan..bila dah jahanam ramai plak yang call..kita hanya mampu memandang sepi telefon yang berdering sebab tak leh nak tekan langsung utk angkat call ehehe...

lantaklah orang nak kata apa kedekut ke outdated ke xkisah...bagi kita henpon ni janji ada utk call & msg je..lagipon dah ada tab kan, tab pon bole buat call & msg juga..cuma sayangkan no lama 012 tu je...kalau ikutkan memang xmau pakai dah no 012, tak leh..seme urusan2 rasmi seme daftar atas no tu..maybank tac no pon seme pakai no tu malas nak tuko no lain.

ari isnin lepas bila dah rosak kita pon g la giant..g kedai tipon xde pon belek2 henpon nak tau kita cakap apa kat salegirl kedai tu

mana henpon paling murah sekali?hahaha..sengeh2 budak tu..ni..dia tunjuk RM70 samsung baru punya, tapi kita tanya lagi ada lagi tak yang paling murah?dia tunjuk sony ericson RM50 second punya ok la..kita amek je sony tu, masa beli tu batery kong, masa kt kedai pon kita tak try call telefon tu

sampai opis try call skali xdapat call otomatik divert, so bile org call no tu jadi mcm engage..dah setting deactivate divert pon xleh...pastu cas 10 minit dah penuh padahal batery dah kong tros...apa lagi tros g giant tuka ngan samsung baru RM70 tu.
so ni la telefon baru kita..sila jangan gelak hahaha..saje nak kasi satu brand ngan tab samsung juga muahahaha.....
bunyi dia klw orang call adohai..malu plak dengar puas cari bunyi kring kring tak de plak..hahaha
lantak lah saya xkisah pon.mana tau nanti menang telefon xde la membazir kita bli telefon mahal2 kan ahahhaa
verangan


serius..saya jenis xkisah pasal henpon ni memang sejak dari dulu xde pon pakai henpon canggih..tak de pon ikut trend klw kuar bb beli bb, kalau kuar note beli note..ntah bg kita henpon ni xpenting membazir je labur mahal2 utk beli henpon, tp tula lain orang lain plak minat dia kan..ada yg minat tuka2 henpon lain plak cara dia
Published with Blogger-droid v2.0.9

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Anje Mamy Balqis said... [Reply to comment]

eh nana now dah pakai "kita" ek dalam blog...ke kita baru perasan...leh la geng dengan kita....

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

nana..
plz ye, jgn gelak...
henpon kite sama jugak ngan nana tu ;)

sejibik sejibun samsung rm70..tp kite dpt rege rm55

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku pakai henpun murah jugak..htc jek pung

miza yusof said... [Reply to comment]

samalah kita. miza pun guna handphone samsung rm70 lepas hp sony tu tingtong sket. takde nak update sangat bab handphone ni janji boleh call n sms :)

atty's said... [Reply to comment]

yg penting leh kol ngn terima kol..

watyz said... [Reply to comment]

asalkan ade sudah la... :)

mamafarah4 said... [Reply to comment]

hehehe..samalah kita nana..janji leh kol dan sms cukuplah..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ala tak kisah la...janji boleh cakap ngan boleh sms..

amiey lee said... [Reply to comment]

Asal ko nye mahal rm70..ak beli rm60 aja... ada smpai la ni laki aku guna.. si ashraf baling byk kli still ok huhu...

Aisyah Husaini said... [Reply to comment]

kite pun same kak nana android pun tidak ho ho ho..tak pandai pun pakai lau beli henpon mahal2..tp lau free I sambut jek ha ha ha

Ayu Zarina said... [Reply to comment]

biar murah, janji berjasa..hihi..tapi ayu ngan hubby memang guna Iphone sejak ada Ipad dulu...sebelum tu sama2 nokia, sebelum tu lagi sama2 samsung, sebelum tu lagi pulak sama2 ericson...zaman belajar dulu sama2 alcatel...haha..ntah nana tau ke tak alcatel...hihi

Yan Ty said... [Reply to comment]

Sis , get an android la.. ehehe macam2 leh buat

mrs kayrul said... [Reply to comment]

sebenarnya HP murah2 nie lagi best pakai..kekadang lagi tahan lama dari yg canggih2 tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...