MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 26, 2012

jack reacher BEST


last week g tengok jack reacher, ni amrul la yg nk tgk dia tanya nak tgk PI ke nak tgk jack reacher kita cakap la PI tu tengok guna tiket free la..kat gsc ok la..dia pilih jack reacher

memang best gile cite ni ok..lebih kurang mcm csi la..sape suke cite penyiasatan harus tengok cite ni..sangat menarik..kisahnye pasal kawan jack reacher nama dia james barr dia di tuduh membunuh 5 orang dengan menembak dari jarak jauh..

james barr mengaku tak bersalah & minta james reacher datang selamatkan dia..dari situ bermula la episod penyiasatan jack reacher ni..yang mana ni bukan la seorang polis tapi bekas tentera yang sangat mahir dalam penyiasatan sampai polis sendiri pon tak semahir dia..

walaupon tom cruise ni dah tua tapi seme aksi dia dalam filem ni xnampak dia berumur mcm nampak umur 30 an je..so kepada sape2 yang rasa nak tgk wayang tapi tak tau nak tgk cite apa saya rekemen cite ni..konfem korang akan suke

 sebelum tgk wayang g makan dulu
klw makan a&w wajib la amek coney dog
budak ni tau makan fries je
.



Published with Blogger-droid v2.0.9

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lamanyer tak tengok wayang ni..bila nak tgk balik ni

mama tisya said... [Reply to comment]

hah aritu time nk tgk wyg ada gk ckp nk tgk tomcruise or jackie chan alih2 hubby nk tgk hobbit cite boring tu..redho je la...adus lpr plak tgk a&w tu

SyaNa said... [Reply to comment]

wahh hensem nye abg tom aku
huwaaaaa

Afasz said... [Reply to comment]

best ek. nnti nak tgk la :D

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

best eh?kene tgk ni..last week nk tgk tp xsempat..

Wan Amira said... [Reply to comment]

semalam tengok dekat propaganza, si mejar faiz tu kate dia baru tengok jack reacher.. best katanye

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

best cite ni...kena beli dvd haihh..

atty's said... [Reply to comment]

kty pun confuse dua tiga menjak ni nak tgk citer apa
nasib nana review citer J-reacher nie..

tq nana

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

cam nak gi tonton :)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

Klu ko nak thu.
Tom kurus tu tinggi ko je nana
Tu pasai xnmpk tua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...