MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 6, 2012

jujur dalam berblog :)



 Bagi kita apa yang kita ceritakan kan dekat blog seme perkara yang sebetul2nya terjadi
Walaupon kita bole je reka2 cerita sebab mana orang tau cerita tu betul ke tidak..
Tapi rasanya tak perlu la kot..sebab tujuan utama kita berblog sebab nak catat suka duka kehidupan kita untuk kenangan masa depan…(dulunya berblog utk baca sendiri) tapi bila dah ramai yang baca sama mestilah apa je yang kita nak tulis kita kena fikirkan dulu kan?

Apa guna nya nak pung pang pung pang kat blog tapi sebenar tu hanya sekadar rekaan?lama2 orang akan tau kita ni jujur ke tak dalam berblog
Moto kita dalam berblog jujur & amanah
Dah mcm moto polis hahaa….
Asal tetiba terkeluar entry cam gini?
Saje…
Babai….
 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said... [Reply to comment]

berblog tuk kenangan masa depan ..anak2 leh baca bila kita dah tua hehehe

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Betoi2!!!
Saya setuju!!!
Hi3!!!!
Nana, TC yer.. ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mesti ada udg sebalik me ni...ada yer blogger tak jujur? emm...pilihan masing2 kan....kalau kat blog sendiri pun tak jujur, so kat offline world..WA

Myra Jay said... [Reply to comment]

Setuju.... :)

mamalieyna said... [Reply to comment]

Setuju..! Mana nak tekan like ni :-)

Ema said... [Reply to comment]

Salam kenal , betul tu..... walau pun blog tu blog syok sendiri tapi tak semua perkara perlu di post kan dan tak perlu lah direka reka .... i dah follow.........

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kikikiki..kena mcm moto polis..seb baik bukan motosikal..kikikkiik...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Ada la ni...
Ada la yg tegur tu ek?
Hihihi...

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

ada ker yang kelentong dalam blog...alahai...kesian betul la...kita berblogging nie untuk kenangan di masa hadapan...

Fariza Darwish said... [Reply to comment]

Setuju juga... Tipu di blog=tipu diri sendiri.. Salam kenal

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo org menipu n tk jujur ni lama2 org tau...tk phm nape ntah nk kena reka2 cite

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

memang kena jujur sbb blog nie jadi bahan ruijukan..hahahaha

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said... [Reply to comment]

nape de yg menipu ker..erm ituler kan kalu xjujur nnti bila baca balik mesti dia sendiri termalukan.....kesian kesian.....de yg tegur kerk nie....

Afne said... [Reply to comment]

nana, tak best la cerita tipu2. sedap mata org baca tp diri sendiri kusut buat apa. tp mmg ada pn blogger cenggini. kehidupan realitinya ada yg tahu hehe...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Seronok berblog ni act..skg dh ramai kwn blogger n byk mklumat kita dpt actually

ieda said... [Reply to comment]

setuju ngan semua cakap nana ..

kenapa setuju .. sajeeee ekeke ;)

tul lahh ;))

Zura Lee said... [Reply to comment]

Setuju sgt.. Blog ni umpama diari, sume suka duka yg dilalui sangat priceless !!

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

matlamat aida ber blog ~ entry kenangan di masa depan.
semua nyer realiti, bukan rekaan. suka duka idup seorang ibu :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...