MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 19, 2012

jumpa geng blogger @ majlis kawen diah

 rasanya ada dalam 10 orang blogger yang diah sendiri jemput, mereka ni dapat jemputan dari diah sendiri sebab kenal rapat dekat blog & fb.ramai yang tak dapat datang ada hal katanya...ameiy xleh dtang sebab xde transport, mama tisya xdatang sebab dia g legoland ni lagi sorang ni mak jemah sue syawal ada ke dia datang tapi xjumpe jalan dia balik saje je...haih mak jemah kita tunggu dia datang..rupanya sesat..

aritu ada la 4 orang blogger yang datang antaranya:

 nad & famliy geram nye nayli kaki gebu2 nak gigit je rasa haha
 tetamu jauh waty dari melaka & syana plak dari puncak alam datan single je syana hehe..
 lagi sorang kwn blogger fazilzura, cepat nau dia balik tak sempat nk amek gamba time perantin nak berarak dia pon balik sebab bb amni dah nanges2 nak tido agaknye..terima kasih buat kawan2 yang sudi hadir..eh mcm kita plak yg kawen ckp tq haha tq bagi pihak diah la...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la bc kisah makjemah..lawak plak bole sesat...mmg meriah kalo blogger dtg kenduri kawin

Gieyana said... [Reply to comment]

time nie aq da turun KL gak..gebu tul Nayli..x kesempatan nk geget betis gebu dier ag nih...:-)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

eh nape aku takde ni...
hehehe, lupa tak dapat jemputan pun...
:P

selamat pengantin baru deah...

SyaNa said... [Reply to comment]

tq diah jemput aku
hahaa aku dtg single jek
:-)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedey pedih..kkikkiik..camno la tak dapat jumpe jalan..mmmm...dah tu tak terPK nak call..sampai umah cakap ngan akob kata camne nak callbateri mak jemah abis sebab sebok dok godek papago yang x go go tu..kakkakakka

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best2..bila dpt gather2 mcm nie..

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

seronok la korang semua dapat berjumpa kan...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bila kenduri dapat pulak jumpa member blog memang meriah + best kan :D

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

dalam ramai2 yang tak boleh datang kisah sue paling kelakarkan...kesian dia

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh dpt jumpa kwn2 :)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

rugi xdpt dtg wedding diah klu x boleh jmp dan kenal diorg..hihihi

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

bestkan..bertmb2 list tetamu kite ;)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Tq pd penganten
Tq jugak pd inang2
Ksian falsya kene layan nayli
Maknye sebuk nak bersantap, haha
Taksempat pun jmpe syana ngan waty
Ke tak perasan ek? Ehehe...
Apa2pun mmg best jumpe korang!

atty's said... [Reply to comment]

cantiknya baju korang , lagi2 baju damia..cantik sgt2

amiey lee said... [Reply to comment]

Huhu aku dah plan baik wei..aku keje ari sabtu tu then nak amik kete kat laki aku terus g sana... tapi ada aral... pagi kul 3 am gitu bapak aku masuk wad kat sepital ampang :( terus aku cancel suma... langsung tk g keje n duk pantau bapak aku aja.. takpa kita wat gathering nnti ye .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...