MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 17, 2012

majlis nikah diah & wan 14.12.12

alhamdulillah..sekali lafaz diah sah jadi isteri orang....biarpun banyak rintangan sepanjang pertunangan tu seme tu adat la dalam bercinta kan..majlis nikah ni hari jumaat, jadi kami seme amek cuti la khas untuk meraikan diah, ngan amrul2 pon amek cuti ari jumaat tu hehe.. untuk majlis nikah kami seme kena pakai kaler merah, ikut tema khemah & hantaran.

hantaran dua2 belah pihak seme diah yang buat..nanti kita upload hantaran tu entry lain ek..kreatif diah ni..seme buat sendiri.untuk majlis nikah diah xamek photog, jadi dia suh kita la amek gambo2 masa nikah dia..kita plak tak de speedlite, pinjam la ngan jue tu dapat gamba terang2 ni, tapi kita xberapa pandai guna hehe..sebab ada cerah ada gelap.tapi diah kata dia suke seme gamba2 nikah..mcm upah photog dia kata kekeke...aku main tibai je diah oii..

deah..aku doakan kau berbahagia hingga ke akhir hayat..ingat dalam rumah tangga kena give & take, trust itu penting..aku doakan juga semoga kau cepat2 dapat bb...sama2 pasya pasni korang plak berlagak perut, silap2 beranak katil sebelah2 hahaa...

debaran menunggu saat di nikahkan
bapak diah sendiri yang nikah kan
encik abdul aziz chua abdullah
sekali lafaz je tau
sah isteri orang
makeup nikah adik sedara diah yg makeup kan cantik kan sweet je
sebak time ni..mujor air mata bertakung je xjatuh hahaa






 kembar neelofa hehee, hirda pengapit diah
 orang2 kuat majlis diah


gambo sarung2 cincin xde sebab lepas nikah wan solat sunat kuar je kt luar seme tetamu dah g makan hehe..pas makan baru diorg sarung cincin ktorg plak masa diorang sarung cincin tu baru nak g makan maka tak dapat la nak rakam moment2 tu..kat kamera kak maria ada..nanti minta kat dia je la

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mrs kayrul said... [Reply to comment]

tahniah diah..naik seri pengantin tuw..makeup diah memang meletop

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

pengantin sangat secocok...baju pengantin perempuan simple tapi nice sangat...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Patut la...tertanya2 gak mana gmbr masa batal air sembahyang..ok, terjawab suda.. ;)
Mekap cantek sgt!

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

comel sangat

miza yusof said... [Reply to comment]

Tahniah Diah dan pasangan :)
Semuanya cantik :)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

Selamat pengantin baru.. sweet ar pengantin.. ngan pengapit2nya..

amiey lee said... [Reply to comment]

Alolololooooo sweeet bangettt diah...congratssss lagi

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

owhh diah anak kacuk rupanya...

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah color merah dayang2...diah tahan sebak tu..hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai ralat rasanyer tak dapat G kenduri diah ni

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrat deah & hubby..selamat pengantin baru..semoga berbahagia selamanya...amin...!

atty's said... [Reply to comment]

tahniah diah,selamat pengantin baru.

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

laa.
no wonder la diah mc cina.
bpk dia cina rupenya..
congrats diah..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lawa la diah..kacukan cina ek..pttla..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...