MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 18, 2012

majlis persandingan diah & wan

15.12.12 majlis persandingan dia adakan di RRI subang.tema baju dayang2 kaler biru & pengantin plak putih, deco dewan & pelamin plak pepel biru & pink.pelamin deah abang taj yg buat, orang yg sama buat pelamin masa nana kawen & mak andam pon kat orang yang sama, dari zaman pasya, nana & deah seme pakai khidmat kak ikin.diah request nak makeup yang lite2 je sebab diah ni kan simple orangnye...seme menda dia nak simple.

baju deah tu baju sendiri tempah dekat ida kawan nana keding, bekas fashion designer kraftangan terbaek la dia nye hasil..mcm pereka handalan...baju pasya pon ida yang jahit.agak2 klw ada orang berkenan nak sewa baju diah tu nanti bagitau la ek..hehehe dia memang nak buat sewa pon baju tu..

pengantin baru sampai dewan
siap2 nak berarak
.
mia flower girl kat depan kemain laju jalan hehee
.

.
pelamin cantik dari abg taj
pengantin bersanding

suke pic ni lawa kan heee







red valvet cake kak long pasya buat cam bese lah..terbaik!
vip gift, opah's semperit utk tetamu lain pon seme dapat semperit juga
meja utk kwn2


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

MMM..MMG RALAT x g..ADOI...NAPE TAK TERpk NAK CALL KAN..TAKPE...HADIAH DALAM PROSES NAK g POS...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantiks..semua pun cantik..and suka tgk baju Mia tu ..cantik fesyen dia..beli siap ker tempah?

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer Opah semperit's, teringin nak menerai :)


Selamat Pengantin Baru buat Sis Diah, smoga hubungan berkekalan selamanya :)

Nana said... [Reply to comment]

baju diah cantik sangat...walaupun simple

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Opah semprit tu sedap! Best in town! Nyesal tak order dulu...haha! Oo, yg akak pakai baju putih kt meja depan tu akak falsya la ek? Cantek tu kek na...simple jek tp sweet..sama mcm majlis diah ni

Gieyana Muhamad said... [Reply to comment]

cantik kek tue..suka tgk...:-)

selamat pengantin br utk dorang..:-)

mama tisya said... [Reply to comment]

mia flower girl comei...diah mcm shila amzah

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

cantik la diah...bersinar muka...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

Cantik sgt

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

semuanya lawa..bju pengntin gojes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...