MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 19, 2012

menang conso peraduan safi kliq 2

 alhamdulillah...senyum panjang arini, biarpun hanya menang conso tapi ni dah cukup happy buat kitaorang janji menang kan?kalau tahun lepas kami dah menang hadiah utama dapat ipad setiap sorang, kali ni bagi la chance orang lain plak menang grand prize..sikit pon kami tak dengki ke jeles ke tapi tumpang gembira sebab pemenang utama tu kita kenal dia silent reader blog kita & customer kuih sarang semut, tahniah MAS! akak tumpang gembira!

hadiah saguhati sorang satu akan dapat instax kamera & percutian 2 hari 1 malam di PD bersama duta SAFI, shila amzah, kali kedua dapat oliday dengan shila xsabar...xsabar...xsabar!! hehehe...yang paling best nye tahun ni office mate saya juga menang kak ana & aida dari grup kliq 3A's, pastu grup SAE-fi pon saya kenal kak e-car cikgu cupcake saya cuma satu grup lagi tu je saya tak kenal..so dah kenal ni cam seronok sikit la oliday sebab ada geng kan...

tarikh percutian belum di bagitau, tapi sebab saya dah kenal dengan orang SAFI, semalam saya call cakap ngan nisa, bila saya cakap ni fauzana...dia pon jawab owh tahniah...menang lagi awak yea..jumpe lagi la kita nanti dekat PD hahaha..dia pon dah kenal kita dah..saje la korek2 rahsia dekat nisa tanya bila holiday nisa kata bulan Januari nanti tarikh belom confirm.masa tu nanti kita dah ada kat kluang dah jadi suri rumah terpaksa la amrul menganto kita ke PD nanti hehe...

imbas balik kemenangan tahun lepas
alhamdulillah..masih ada rezeki kami tahun ni
meh kita kasi gambar orginal yg kita submit aritu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

BoNDa.... said... [Reply to comment]

wowowow.......tahniah....bestnyer....

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

tahniah nana...

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah korang...slamat holiday..tahniah gk pemenang lain

Afasz said... [Reply to comment]

seronok nye ..2 thn berturut2...murah rezeki korang. thn depan nk try masuk la. sy pon pengguna safi :D

Mama Aimy said... [Reply to comment]

cane amik pic camtu.. suka!! Suka!!.. tahniah yer nana n bff..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Tahniah! =)

ieda said... [Reply to comment]

ya tuhannn nana ekekke
terperanjat akk tgk pic kowang dlm air tuu
berbaloi lah bila menang nie !!!
tahniah buat nana dan BFF tu !!

Yan Ty said... [Reply to comment]

Tahniah sis!

miza yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak nana and the geng :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah Sis n the geng..

Rezeki Mami, pengantin baru + bakal Mami nanti :D

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

tahniah ...memnag lagi ye.,...seronoknya

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

congr8s korang!!1 dan utk kwn2 lain jgk, ecar,errynn , ana bulan

Nana said... [Reply to comment]

@BoNDa....
tq...

Nana said... [Reply to comment]

@Lynn Hamzah
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
mekaseh..
xpe korang cuba lg tahun depan insyallah ada rezki menang GP mana tau

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
alhamdulillah..
try la tahun depan mana tau ada rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Aimy
hehehe nyelam dalam air...tq

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
alhamdulillah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
tq

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hahah nape teperanjat kak

Nana said... [Reply to comment]

@Yan Ty
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@miza yusof
mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheh tq2

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
alhamdulillah..

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
mekaseh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...