MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 21, 2012

menang dari suria fm

semalam petang xde keje kt opih terbuka page suria fm ada contest, tapi kena buat slogan, kita try je la kan...sepintas lalu je taip slogan xde fikir2 nak karang2 sedap2..tak sangka plak komen kita tu terpilih sebagai salah sorang pemenang..

soalan dia :
1. lagu mengusung rindu dinyanyikan oleh kumpulan spring betul ke salah?jawapan dia opkoz salah
2. kena wat slogan album rock lentok memang terbaik kerana..

adiahnye xtau apa haha..join je contest malas amek tau apa adiahnye..saja mengisi masa lapang..rasanya adiah dia mest album rock lentok ni kot..hahah agak nye la...

tq suria fm
  ni la slogan kita main tibai jek
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Aisy Nasiha said... [Reply to comment]

tahniah... rezki dr suria.fm nampaknya..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats :)

Myra Jay said... [Reply to comment]

tahniah ye..

rezeki murah sekarang ni ;D

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Weewiiittt...!
Tangkap lentok la slogan tu..hehhee ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah dpt cd rock letok la tu kot..heheh

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

tahniah sbb menang !!

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

byknya burung biru terbang kat blog ni hehe..digi jualan yg hebat..nak col kaka la hehe

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

tahniah...

yatie said... [Reply to comment]

tahniahh..ko memang jadi sumber inspirasi aku la..masuk contest2 ni..

GOLD FINGER said... [Reply to comment]

wahhh congrate..ayat power tu..

ieda said... [Reply to comment]

fuh jawapan koo memang terbaik dik !.... tahniah .. akak suke ...

kalau ada like .. leh banyak2 like ! ekkeek .. rejeki bb nie !

amiey lee said... [Reply to comment]

Rezeki rezekiiiii.. tahniah weiiiii sonok aku tgk org menang.. murah rezekiii aminnn

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!..rajin la Nana join contest & kreatif plak tu bab slogan..Ayu nie..memang malas skt..tambah2 bila bab slogan nie, lagi la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...