MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 12, 2012

menang goodie bag & tiket Lagenda Budak setan 2


yeay...dah lama tak menang kat cinemaonline...ini masuk sebab nye bukan preview screening dapat complementary pass so bole g tgk bebila masa je, masuk banyak nama juga ni..yang sangkut nama kakak..bese klw menang just dapat tiket je..ni pestime menang special prize ntah apa la dalam goodie bag tu. mujor la semalam terdetik nak buka website cinemaonline..tak perasan pon ntah bile kuar resultnye

bole la g amek jumaat ni, ngam2 plak tarikh redeem sampai jumaat, jumaat ni memang cuti sebab si deah nikah pagi tu..cantik sangat la minggu depan amrul keje kl seminggu bole la g tengok wayang, tiket gsc yang hadiah fruitale tu pon xpakai lagi marathon wayang la nampaknye..

selagi bb xkuar kena g tgk wayang puas2 hahah esok baby dah kuar kena kuarantin tunggu bb beso balik baru mulakan aktiviti wayang tak pon tgk wayang kt umah je hehe...

tq cinemaonline!
sebenarnya xde pon terasa nak tgk cite ni (kalau tiket baya sendiri memang xtgk rasanya) ingat nk tunggu kat ceritamaster je, dah dpt tix pree harus la g nengok kan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

bestnyerr...kite nak sangat tgk cter ni nana! alamaknnyerrr kene tunggu kat astro fisrt je la..kalo idok pon, kene tunggu yg online je laa...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Tahniah nana!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me lom sempat tgk...

::NureeN:: said... [Reply to comment]

wow bestnya...
*nureen ada baca kat 1 blogger ni, nana kan menang yg sunsweet tue, dpt x calender ?

http://mazliza86.blogspot.com/2012/12/kalendar-2013.html

BoNDa.... said... [Reply to comment]

tahniah....murah rezeki baby.......

SyaNa said... [Reply to comment]

pulun kaw2 b4 baby kuar
hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah tgk wyg free..hah sok dh ada baby kena stop dlu la..hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
heheh tunggu cerita master je la bole tgk free hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN

tq

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hehe
aritu masa yg part 1 xsaba nk tgk
ni part 2 biasa je rasa

Nana said... [Reply to comment]

@::NureeN::
alamak yea la..
heheh kita lom dapat lg kelender tu

Nana said... [Reply to comment]

@BoNDa....
alhamdulillah tq

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahaha
nnt berkurung je la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahah tau xpe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...