MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 5, 2012

menang tiket wayang GSC

 menang juga contest fruitale ni..banyak kali join xmenang2 semalam baru ada luck.contest kt fb kadang2 diorang ada buat soalan berangkai sehari 3 soalan kena jawab tiga soalan pastu baru dia pilih pemenang, yang ni plak kita menang kategori cipta & menang

dia suh wat ayat kreatif yang mengandungi fruitate, filem, tonton, ceria dan berseri, main blasah je xde nak fikir2 masa taip tu ikut sedap je apa yang terlintas dalam kepala..hehe, maybe sebab xramai yang join tu yang menang kot..

hadiahnye 2 keping tiket wayang GSC jadi la kan..sape nak kasi free..kurang2 pon dua keping harga dalam RM25.

ramai juga geng2 yang menang ni ada zety, mamatisya, waty
 memula diorang kuarkan list ada ke patut diorang tunjuk ic no ktorg terang2 ni kita sempat printscreen tapi kita kasi tutup la ic diorang ni seme..bahaya la watnye ada orang salah gunakana ic no ktorg tu masak la...biasanya organizer akan kasi XXX kan no ic pastu kasi tunjuk no belakang je kang?ni tidak dia tunjuk seme nombor, kita tros komen suh diorang edit jangan appear no ic tu semenye

 tak lama tu diorang delete list pertama pastu kuarkan list baru tanpa ada no ic..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

apa ayat ko weii...nak tau jugak...hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibaik diorang delete yg ic tu kn..hehehe...rezeki sama2 kita tgk wyg free

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

watyz said... [Reply to comment]

tahniah yer nana.. aku pon x sangka ble menang. kalo x kak rynn btau sah2 aku x tau. hehhehe...

Afasz said... [Reply to comment]

tahniah

amiey lee said... [Reply to comment]

Wahhhh congratsssss beb

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Congrats!!! =)
Dh sempat salin dh smlm no ic, kekkekekekekek..
Acah je =p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hahaha,lawak tol nad..agaknye dh 2-3org komen trus die delete kan..seb bek die listkan blk name aku tuh,hahaha,congr8s !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...