MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 17, 2012

menang tiket wayang lagi

pulun selagi blom pindah hehe..esok dah pindah kluang klw ada menang tiket gsc, tgv seme sedekah kat diah je la..kluang ada wayang tapi xde gsc & tgv..

last week ada join contest kat fb sharp plasmacluster malaysia, dia tanya pasal movie jackie chan yg baru, jawapan copy paste dari org lain haha..pastu dia pilih 10 lucky winners..& saya adalah salah sorang yang lucky itu

harap2 cepat la sampai tiketnye amrul ada kt kl seminggu ni bole layan wayang free ada 2 tiket free tak guna lgi ni, cite LBS2, opwn tix gsc.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah..menang tiket lagi

iqawangi said... [Reply to comment]

tahniah... kita menang jugak. sis lavender. ehe :)

amiey lee said... [Reply to comment]

Hahaha pulunnn weii..agak2 sebelum ko balik kluang kita wat gathering macam ari tu le wei...

azs yana said... [Reply to comment]

wah wah. best nya XD

iietamalek said... [Reply to comment]

bestbest dapat tiket free gitew...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...