MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 13, 2012

mengidam RVC


bila tekak teringin nak makan RVC
buka tab, wazap kak long pasya
sabtu dapat pasya anta sampai depan pintu umah hahaha..
sian ko sya..xpela bila lagi aku nak manja2 ngan kau bulan ni je last
aku nak jadi mcm puteri raja hahaha

 kak long pasya baik hati kasik diskaun..seketol RM3 je..kita nak 12, tapi dia kasik 16 pree 4 ketol waahh...gemok la kita..ngadap rvc tiap2 malam hehe
tengok la stoberi kemain seme gemok2 telebih baja nih
.
kalau nak oder bole g kt fb hana's sweets treat
atau call kak hana 019-2411242
Published with Blogger-droid v2.0.9

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

waaa...terliur tgk

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Gebu gebas stoberinye tu huhu
Best!

bunga_rose said... [Reply to comment]

nampk gebu betul ek buah stoberi tu.. tak penah lg makan kek RV ni.. bila laa nak merasa ni..

watyz said... [Reply to comment]

wa... terliur la!!! hahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehhe nana dh start mengidam ker ;)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sangat menggoda la.. perghh!! nak gak!!

Nana said... [Reply to comment]

wow menariknya..yummy2

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

sedapnya....
klu nak order dia kira mcm mana dan nak pick up kat mana ye...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh rindunyer akan RVC ni....

lia said... [Reply to comment]

layan tekak... dap nyer...

Yan Ty said... [Reply to comment]

adoiiii terliur plak!

Falsya said... [Reply to comment]

aku yg hanto nie pun xperasan strawberry gumuk2...kalau x mmg harus aku kastam sebijik..hahahha

mrs kayrul said... [Reply to comment]

kalau gemuk2 strawberi macam tue memang berbaloi2 beli

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...