MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 14, 2012

menjemah bersama, menjoyah bersama

pertemuan yang tak di rancang..last week ada checkup yg pertama kemain la lama utk first check up siap mesin cek darah ada problem doc suh datang balik kul 2 lebih..masa tu kul 1, tetiba pasya wazap ajak g lunch kat pavy..mujor la dekat kan...pasya amek kat umah..

sebenarnya diah, nana, amey, mamatisya & sue diorang memang dah plan awl2 nak lepak sana..kita ni yg kebetulan ada gap dalam dua jam sementara tunggu mesin klinik ok, tu menyelit menjemah skali tu...meriah la korum tambah dua orang tetamu tak di undang, kita ngan pasya hahaha...

sampai2 mamatisya blanje pretzel, kita ni punya kebulur xtahan tros ngapp xsalam2 dah hahaha..burok perangai ibu mengandung.happening gile walaupon sekejapan lepak2 tapi best...biasa gini la kan plan2 beria xjadi tak plan tetiba plak jadi


perbincangan kaum2 isteri hahaa..
deah sorang je yg bujang dalam ini cerita
 bakpo muke kita pucat dooh lalu ni...
kembang nye hidung haha..


.
gamba sama je ngan blog pasya haha..redho je la..xde amek gambo nak juga wat entry kan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Best dpt jmpe reramai gini..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

samo la ngan blog sue pon...so esok kiter jumpe lagi..terjah2 lagi...

mrs kayrul said... [Reply to comment]

pusatnya muka nana...memang nampak tak bermaya jer....alahan teruk ke???

Gieyana Muhamad said... [Reply to comment]

bestnyer...cfm happening nih...:-)

amiey lee said... [Reply to comment]

Hahahahhaah ada gak gambar padayappa aku hree macam rajanikan plak :)

Ezna said... [Reply to comment]

wahhh meanrik dan tertarik :-)

zety said... [Reply to comment]

mmg best klu tibe2 unplanned,konfem happening!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...