MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 26, 2012

model kalender sunsweet 2013

merasa juga jadi model muahaha....puii perahsan!, eleh ni pon sebab menang dapat la muke kita bertepek kat kelender sunsweet tu...aritu kan kita menang sunsweet mia dapat no 2 kategori lovely kids, ktorg plak mak pak ni dapat conso kategori lovely couple, adiah nye yang  mia dapat vocer giant RM500, ktorg plak dapat barangan sunsweet + kelender sunsweet 2013 oleh sebab menang dua nama maka dapat 2 bijik kalender ni..sayang! memang simpan kt umah je wat kenangan, pastu dah abes bulan tu frame bak kata ayu hehe....

sebenarnya dah lama sampai kelender ni minggu lepas lagi..tapi kita ni bizi dok ngemas2 umah kan nyimpan punya nyimpan xtau mana selit kelender ni semalam dok nyimpan lagi barang2 nak buang baru terjumpe naseb baik tak terbuang


gamba mia diorang edit, cantik plak pemandangan tu ala2 kat kawasan hijau ada rainbow bagai
 

ni gamba sang juara si comei aleesya & ayunie
 gamba anak mz pon ada


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

cute heheh

abah khalisha said... [Reply to comment]

wah bestnya..nak satu kalau ada lebih.hehehe...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahh glamour gitu...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sesekali jadi model pon ok gak kan

Afasz said... [Reply to comment]

wahhh glamour u..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

comel...harus la simpan or frame kan nanti..mesti Mia suka kan..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh :)

ieda said... [Reply to comment]

glam kejap ! .. tahniah
bukan senang nak enterpreme dlm kalendar kan .. ;)

like banyak2 ! ;)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

best kan..dpt gk glamor kt calender.

mama tisya said... [Reply to comment]

best ada calender muka sefamily

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kena frame kan utk tahan kualiti gmbr kt kalendar tu..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Gmbr nana share ngan couple lain ek tu

Tihara said... [Reply to comment]

murah rezeki..tang baucer tu mmg bertuah la..tahniah :)

Ya ALya said... [Reply to comment]

Glamour tu...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Murah rezki uols semua..tahniah once again!

atty's said... [Reply to comment]

cantik gambar mia..
gambal nana ngn amrul pun so sweet.

odah said... [Reply to comment]

salam

eeiiii syoknya...comei plak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...