MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 18, 2012

pengantin bersama dayang2

memang bijak diah belikan ktorg kain warna baby blue ni, sebab apa dalam gambar kaler ni sangat2 menyerlah & cantik kena plak diah pakai baju putih, ktorg biru mmg naik seri nye.baju ktorg seme tempah kat tailor yg berlainan...so lain2 la fesyen dia..tudung plak seme beli tudung bawal 3 tone, tapi kita nye bawal tu rasa mcm keras & susah nak bentuk so kita pon xjadi la pakai bawal yg bli tu pakai shawl yg sama kaler ngan bawal diorang.

rata2 tengok tetamu yg datang aritu ramai yang pakai peplum style hehe memang tengah trend kan..pengapit diah pon pakai peplum juga, eh malas la nak bebel korang layan je la gamba gedik2 ktorg ni..

masa ni abru2 sampai harus posing kat arch
nana keding tak sampai lg masa ni dia g amek diah kat hotel
hujung skali tu hirda pengapit diah, suke baju dia lawa
ha ni mak yong baru sampai
 bgambo bersama perantin
tak tau la apa yg kelakar sgt masa ni hehee
mia kan dia ada satu peel klw amek gamba mesti nak pegang kain orang 
syana pon kena hahaa
ni ngan family nana keding
nengok la perangai abah hahah..dia mmg sporting bab2 bergamba
free style
happening!!!!!! suke gamba ni heee
pengantin lama nak juga heee


anak sape la yg hover ni hahaa

best friend forever dh mcm kembar mama nana kata baju sama tudung sama hehee
seme tunjuk bb ciko!! ehehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

40 ribu orang memberikan idea bernas:

Farisha Lyssa Farish said... [Reply to comment]

cantik! baju pun cantik...kite tag awk : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/percuma-serbuk-cheezee-wedges-ala-kfc.html

Farisha Lyssa Farish said... [Reply to comment]

KITE TAG AWK : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/percuma-serbuk-cheezee-wedges-ala-kfc.html

mummy_ayu said... [Reply to comment]

so sweet..memang suka sgt ngan baju korang..ceria ...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Ada 1 gmbr tu mia kene tarik tlinge ngan daddy die ek? Haha! Lawak je
Tp serius cun kaler baju ni
Mmg kene ngan pepel lite tu

Afasz said... [Reply to comment]

wah meriah nye. ramai dayang2

mama tisya said... [Reply to comment]

cun smua dayang2 sedondon

Saya Disini said... [Reply to comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
Mama Zharfan said... [Reply to comment]

semua cantik :) nice kaler too :)

yatie said... [Reply to comment]

cantik kaler biru tu....wah tahun depan seme bawak baby baru...baru nama BFF forever..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

sweet sangat tengok korang

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sweet la semua!!

SyaNa said... [Reply to comment]

santek kaler baju korg
mmg nampak seri sgt

hahaa tu la mia pegang kain aku
dia ingat kain ko kot
hahaaa

watyz said... [Reply to comment]

pengantin n dayang2 sume2 cantik belaka!!!!

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

ctk snyuman akak..hehe terus sha nak follow ni :P

Kak Mahh said... [Reply to comment]

Cantik baju dayang...

azs yana said... [Reply to comment]

comel nya semua. moga bahagia ke anak cucu.
nak kahwin jugak !!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tak saba nk tmph peplum jgk..hehe

Afne said... [Reply to comment]

tahniah diah & husband. moga ikatan perkahwinan kekal ke akhir hayat.

mama leen said... [Reply to comment]

cantik kaler baju.. bleh wat contest Safi lagi.. baju Mia pun cantik... ada pulak baju Amrul kaler tu.. sedondon

Myra Jay said... [Reply to comment]

So sweet... :D

Nana said... [Reply to comment]

@Farisha Lyssa Farish

tq

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
thanks
kaler dia menyerlah dalam gamba kan

AYuNG said... [Reply to comment]

dayang yg kecik skali tuh comel =) hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
hahah tu la orang suh nengok atas
dia tgk depan amrul tarik tinge dia br tengok atas hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
hehe last la ni
pasni xde dah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
pasni tunggu mia plak kawen ahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
thanks

Nana said... [Reply to comment]

@yatie
hehehe main2 moga masin mulut awak

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
ehheh tq

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
mekaseh...

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
dalam gambar mmg menyerlah kale ni

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tq..tq

Nana said... [Reply to comment]

@sHaRiNa eLyaNa
haha malu akk tau

Nana said... [Reply to comment]

@Kak Mahh
tq kak..

Nana said... [Reply to comment]

@azs yana
amin2 tq.

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
amin...

Nana said... [Reply to comment]

@mama leen
hahaha tq..
tahun depan xle masuk safi dah
umur dah 30
seme dah jadi mak2
tu la baju amrul tu bli kat jj
mujor ada kaler sama

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
thanks!

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
heheheh tq

BoNDa.... said... [Reply to comment]

cantiknyer diah....meriah.....cantik nyer warna biru tue.....yg paling vogue mia ler kan.......hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...