MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 4, 2012

pertemuan yang tak di rancang

biasa mmg gini..menda tak plan tu memang best, menda tak plan tu la selalu yang jadi..plan bagai nak rak kadang ada je tak jadi.malam tadi diah wazap ajak g makan, hah memang cantik lah aku dah kebulur gile semalam makan dari pagi, siang, petang seme kuar balik..memang kelaparan balik keje tu..balik umah mak plak nengok lauk dah abes..memang igt nak g bli makanan tapau..elok plak tu diah wazap mcm tau2 kita tengah lapa..

diah ajak g makan soto berlada dekat je ngan umah, malas g jauh2 katanya jalan jem semalam, memang jem pon semalam balik keje ujan lebat seme jalan jem...memula ingt nak g makan ngan diah je skali si pasya kata nak ikut...pasya ni memang pantang klw sebut soto berlada...dan2 tu dia nak join hahaha..

pastu tetiba plak mak yong lagi sorang pon kata nak join sama..dah dari 2 orang complete seme orang ada..heheh...lawak btol diorang ni padahal sorang tu kata penat la baru sampai umah jalan jem segala...dengar je ktrog nak lepak makan cargasss berdesup nak DUKE.

lama gak lepak..sebab ktorg pon dah lama xjumpe..air siap oder 2 x la kita ni hehehe...mujor la makan malam tadi xkuar balik...dah risau dah takut  abes makan je terkuar..kang sia2 paru rempah kita hehe..

nasi lemak sedap!
 deah makan nasi lemak+laksa, kita tumpang2 je laksa dia 3,4 sudu kali ni cair plak kuah nye
.
soto pasya punye
 dah seme minum air asam boi, kita nye kasturi asam boy diorang seme kedondong asam boi air dia mmg sedap, tak de cair rasa sesedap rasa je

sian kakak mia dah makan kenyang ngantuk plak dia

 dua orang mak yong heheh...
muke kita sangat nampak kepucatan kat situ kan

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

aah nampak pucat... agaknye sbb muntah2 tu.. take care, tak lama lg nak habes 1st semester

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Kite kalu 1st trimester mmg terbaring jek..
Tp.sukenye sbb.dr berat 70 trus turun jd 60!!
Haha suke.sgt! Tp seksa!

Falsya said... [Reply to comment]

ehhh, entry kit sama la..sila terjah ke blog saya ye..saya dh follow..wahahahahah

Afasz said... [Reply to comment]

seronok nye..>_<

Ya ALya said... [Reply to comment]

insyaallah pasni dah tak muntah2 dah uer......

mama tisya said... [Reply to comment]

kedondong asam boi sini mmg sedap

bunga_rose said... [Reply to comment]

aik, ni mana satu mama mia ni, da salah mama ni hahaaha..

AyuArjuna So Sweet said... [Reply to comment]

sedapnya soto..........

Rinna said... [Reply to comment]

Suka sgt ngan kedondong asam boi..

Warong soto berlada nie dah dekat sgt ngan umah SIL tapi tak penah plak nak singgah sini.. :)

iietamalek said... [Reply to comment]

nampak sedap...

watyz said... [Reply to comment]

haah muka ko nmpk pucat la bebs. nana keding dh x ble pggl keding lagik kan.. hehhehe nmpk dh berisi dia.. berseri2 lagik... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...