MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 3, 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

kemain jauh nengok twilight, last weken kita & mia g kluang jumpe daddy mia..dah dia kata minggu depan pon xsure lagi dia balik ke x..rasa mcm dah lama plak xjumpe dd mia..minggu lepas tak balik tu rasa mcm lama je..

aktiviti kt kluang mcm bese dok umah makan, tido..pastu malam2 bosan ajak amrul g tengok twilight..oleh sebab memang kita follow dari dulu kan so kena tamatkan la kisah ni..ni kan part last wajib la nengok...setahun gak tunggu cite ni kuar.

xmo komen lebih2 biar pon awalnye cite ni agak slow xkisah..memang kita suka jadi memang kita tunggu...start dari last year kita rasa mcm dah jatuh hati kat jacob hahah...dulu2 memang suke edward tp tengok jacob ni macho lain mcm sket.

bapak sejuk big cinema ni rasa nak bawa selimut je lain kali..
murah je couple seat dia hehe, nama pon kluang bukan kl kan
klw tgk kt wangsa walk ni mau rm17 couple seat



 last2 cite ni jacob couple ngan anak edward & bella renessme nama dia masyallah comei gile la budak ni
Published with Blogger-droid v2.0.9

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Kite tak ikuti...
So takde terasa sgt kalu x tgk ;)
Bila pindah kluang?

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

fuhh..lawa betul budak nih..

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

lum sempat tgk lagi...huhuhu...

Afasz said... [Reply to comment]

comel nye budak tu

SyaNa said... [Reply to comment]

cerita yg sgt best!!

atty's said... [Reply to comment]

itulah..utk jacob..dpt lagi comey..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang tomei sgt anak diaorang and bijak...best sgt2..mcm nak tgk lagi but hubby kata.tunggu DVD jer la..

Ezna said... [Reply to comment]

budak ni lawa :-) citer ni slow kan...

watyz said... [Reply to comment]

lawa budak tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...