MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 13, 2012

tiba2 terlayan merlin

ntah macam mana terlayan cerita ni..pdahal dulu pernah di tayangkan tak pernah nk tgk pon...rasanya dah 3 minggu kot layan cite ni..gini la kan..umah orang tak de astro nak tak nak dah bosan layan la apa je cite yang ada kt tv tu.. suka nengok merlin sebab dia ada magik

 satu je xsuke..
permaisuri dia aka heroin xberapa nak lawa la..lawa lagi ahli sihir morgana tu
heheh amek la pelakon lawa2 skit jadik permaisuri
ni ahli sihir jahat morgana patut dia layak jadi permasuri sebab lawa haha 

tapi kalau lawa..berlakon keras mcm kayu pon xguna juga..kan?contoh pelakon kita yang muka biasa2 aje bukan kategori jelita mcm nadia nisa, nabila huda biarpon diorang tak jelita tapi lakonan diorang bagus..orang bukan nak tgk rupa tapi nk tgk lakonan dia, tak jelita pon manis tu ada hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said... [Reply to comment]

hhahaha kita pun terlayan sbb xde astro so ade bape channel je kan ..queen jahat nk bunuh king sib baik merlin ada

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Merlin la hero tp x ensem, bese hero mesti ensem2, heehe..
Permaisuri tu sbnrnye org suruhan jk..tp jd makwe king..tu dpt kawen n jd queen..org suruhan opkos la xcantek kan hehe..tp skrg ni.kire elok la dr ms die jd org suruhan dulu.comot..tp.seksi.sgt! =)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon layan citer ni sebab akob.kikiki...tak kasi bukak citer lain..layan la citer ni.padahal dier dah tau jalan citer...

Nafisa81 said... [Reply to comment]

betul..mula mula tertengok..ini orang gaji ke permaisuri..nampak cam dah tua sket drpd raja

Yan Ty said... [Reply to comment]

favourite series of my family ni sis.

pinky said... [Reply to comment]

queen tu asalnya org gaji jer...tu psl muka xsemenggah...huhuhu...

Aisyah Husaini said... [Reply to comment]

permaisuri tak cantek sebab dulu dia org gaji je tukang basuh baju lepas tu king arthur jatuh cinta tu yang kawin n jd queen..cite ni best best best sangat dari series 1 kite follow ha ha ha. yang penting morgana cantek tapi hati jahatnya adoiyai : )

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

terbaik~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...