MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 17, 2012

upacara berinai


ari khamis petang balik keje seme pakat nak g subang umah makcik diah,memandangkan kita dari batu caves, malas nak patah keramat amek mia, pasya tolong amekkan mia, balik dari opis memang dia lalu kawasan umah..pastu janji ngan si nana kat mekdi kepong makan prosperity dulu pas magrib baru gerak g subang.

sampai je subang perantin dah siap2 tunggu kedatangan ktorg..dia dah siap pakai selotep kat tangan utk jadi border inai hehe..berdikari sungguh perantin ni..kita mcm biasa la..tugas nye memakaikan inai, sejak dari pasya, nana sampai ke diah so pasni kita bole bersara jadi mak inang hahah...

lepas abes je pakaikan inai..ktorg tolong bungkus telo yang nak masukkan dalam goodie bag nikah esok pagi..sesambil bungkus telo jeling2 tv tengok bola..skali dah thai score 1-0 bola yg tgk ktorg hehe...kul 11.15 baru balik..dari subang tros g terminal bas salak selatan amek amrul...adoi dekat 50km tersengguk2 dalam kete..ye la skang ni mmg selalu tido awal kan...letih dia lain mcm skit kalau dah bawa perut ni..


 inai muda kurang merah sikit


.
 mak buyonh tlg gunting net
.
sian la budak tu ngantuk hehe
sebelum masuk dalam net telor kena lap2 dulu kasi bersih 
.
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

Selesai dah sume yek...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer diah ada inang2 ye...inang tecik pon ada yee..cumill perut nana...mcm perut sue dolu..argggghhhh rindu pulok ngan peyot tu

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

berseri muka diah wp belum make up lg..seri pengantin katakan..hehe

BoNDa.... said... [Reply to comment]

diah dah nmpk kurus sgt.....tp maintain cun...sian dkt mia.....ngantuk tggu mak2 berinai.......

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

wah..dah start ye...
cepat update dan update

maria firdz said... [Reply to comment]

menggamit memori tgk gambr2 ni.. hehe.. rasa nk snding g sekali jek.. hehe

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Abes dah kontrak nana utk meng'inai' heehee...

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah berinai bersama2 bff

mrs kayrul said... [Reply to comment]

biasa nana time awal pregnant memang macam tue...memanjang jer rasa ngantuk...

amiey lee said... [Reply to comment]

Tahniahhhh semua dh kawin..lepas ni jd mcm ktorang..sorang sorang kuar junior heeee

Afasz said... [Reply to comment]

siannya dia ngantuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...