MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 25, 2013

4 bulan

eh eh cam xcaya la dah 4 bulan...ari isnin g checkup mcm biasa la..berat naik 800gm haha sedih..skang berat 62kg, ok la dari turun kan bulan lepas berat turun dah kena pen merah kat buku tu.muntah xde dah so far, skang cepat lapa rasa nak makan je...pastu mmg terasa geli2 dalam perut ada satu ari tu terasa mcm dia tgh mengeras pastu geli eh cepat plak dia mengeras eh baru 4 bulan.

so far smpai skang pon bole scan lagi..xpe tunggu beso skit la baru scan, anak kedua ni dia nye eskited xmcm anak pertama hehe..anak pertama klw bole tau2 pregnant je tros nak scan.ha..nak cite ni ada orang tu seronok la teman kita g checkup sebab...sebab apa?sebab dia dapat cuti hehehe...mmg gitu klw askar klw FC istilah dia family clininc, kira bawa anak g klinik ke bini g klinik ke laki dapat cuti, kebetulan amrul teman aritu dia keje pagi kul 12 klw ikut dah balik keje, tapi sebab dia bawa kita g klinik pagi tu mmg dia dapat cuti la xyah masuk keje dah, bez kan?hahaa..baru skang dia merasa...bak kata kawan amrul baru merasa dapat cuti sebab FC

kalau dulu kan kita g checkup sendiri je bawa kete sendiri, skang ni amrul la anta..hehe...dulu xmerasa kan skang baru merasa.bukan la xpernah rasa kira sepanjang mengandung mia dulu ada dua kali je dia cuti kebetulan masa g chekcup tu.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah siap bole dpt cuti ek kalo antar family p klinik..bgs2 FC...hehehe

Afne said... [Reply to comment]

untung lah amrul dpt cuti :)


weehhh.. aku sbnrnya pelik gak aku 4 bln dh keras2... bkn start masa 6 bln ekk?? tkt gak tp nurse kata normal. ko berat ok naik tak byk aku 2 mggu naik trs 1.2kg. tak psl2 kena dtg klinik selang sehari huhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

siap ada FC lagi..bagus nya.
tu la...semua yg berlaku ada hikmahnya, merasa la berteman gie check masa nie yer..best best!!
takde..sekarang naik berat, nanti pas bersalin..ok la tu...
seronoknya dgr org pregnant..

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

kite plak time peknenkan zareef dulu sama eksited mcm peknenkan zara. first time scan dah rasa terharu sgt tgk baby dlm perut..bila tau dpt boboy, lg double eksitednye..hahahah

Wan Amira said... [Reply to comment]

best jugak policy dalam askar ni.. familycomes first :)

fazilzura said... [Reply to comment]

amboii .. awal nye bby hang mengerassss.. tu sure byk mkn kek choc kut ehehehe ..

besh kan pi check up ado org teman , aku tiap kali check up mmg pak ajil ku ambik cuti .. xpenah lg pi sdiri..

Lelord said... [Reply to comment]

Bestnya..aku baru 2 bulan masih dlm pemantauan memandangkan last yr kan 2x gugur. Hopefully everything will be fine

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said... [Reply to comment]

untung en abag hehehhe dapat cuti free

diana said... [Reply to comment]

x de ngidam ape2 ke...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mesti amrup rase sangat sebakkk sangat gembira sangat excited dan sewaktu dgn nya..sbb ms mia 2 x je bleh teman..kali ni mesti tiap2 bulan=)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh dpt manja2 gitu :)

nurayunni said... [Reply to comment]

rindu time bby sy mengeras dulu...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...