MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 9, 2013

alhamdulillah rezeki tahun baru :)

masuk sekadar suka..akhirnya menang hadiah utama wowie...hadiahnye pon sangat bez..tak susah pon contest ni kena anta gamba paling happy kata pon contest my happy moment.alhamdulillah..ada juga duit poket suri rumah ni hehee...

dalam 40 peserta, di senarai pendek kepada 13 orang peserta tak sangka akhirnya saya menang tempat pertama..contest ni kena vote, jadi terima kasih kepada kawan2 yang sudi vote..mcm saya kata aritu kepada yang tlg vote korang juga bakal dapat hadiah tapi bukan dari saya, dari penganjur contest so alert la yea kat blog eyriqazz.

selain menang cash RM100 saya juga dapat pakej outdoor photography yg bernilai RM180 waaaaaaaaaaa.........(sambil lap air liur) saya dah lama nak amek gambo outdoor ngan family dengan profesional photog, gambo yang menang ni pon pestime ktorg nye outdoor photoshoot tu pon pakai kamera sendiri sambil di bantu oleh poyographer tetap seumur idop, diah hehe...

nampak gayanye penganjur kena tunggu la bebila ktorg balik kl nanti baru bole nak poyoshoot.xpon tunggu perut memboyot nanti kan?haha..

tahniah juga kepada nad yang menang tempat kedua, dapat cash RM80 dah xmo stress2 nad hehee...masa saya memula join aritu kan tgk adiahnye wow best tu adiah tempat pertama lumayan juga, dalam ati dok kata sape la yang bertuah menang tu, saya rupanya yg bertuah itu.(ngape skema ni hahaa..)

secara jujurnya saya sangat suke gambar ni...gambar ni jadi cover photo amrul kat fb dia pon suke hehe pastu gambo ni mmg jadi profile pic ktorg kat whatsapp
 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

40 ribu orang memberikan idea bernas:

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

alhmdulilah rezeki allah :) apapun tahniah hehe

mama ila said... [Reply to comment]

tahniah.. =) salam kenal..follow sini

Aisyah Husaini said... [Reply to comment]

wahhhhh tahinah gambar tu memang2 sangat2 cantek tau

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said... [Reply to comment]

rezeki !!! tahniah

myfara FLK said... [Reply to comment]

tahniah nana..

lia said... [Reply to comment]

wahhh suka aku tgk kwn2 menang ;)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

tahniah tahniah...

satu permulaan yang cukup baik untuk tahun 2013 ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah..rezeki tahun baru ye

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

tahniah

diana said... [Reply to comment]

tahniah..memang cantik gambar tu..:)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

Tahniah!! cantik gamba ni.. ceria sokmo..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Tak jadi nak stress, nana..hahahaha!
Thanks bgtau!
Tahniah jugak.k! =)

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dik ! .. ;)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats Nana!! wah best menang hadiah berPS...mesti cun nanti..

Hati Ema said... [Reply to comment]

tahniah...

SyaNa said... [Reply to comment]

tahniah nana
rezeki ko :-)
mmg ceria gambar tu

Nana said... [Reply to comment]

@sHaRiNa eLyaNa
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mama ila
Hai salam kenal
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@Aisyah Husaini
Hehe tq ye

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK
Thanks

Nana said... [Reply to comment]

@lia
:-) tq

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Tq..
Tahun ni slow skit la rasanya

amiey lee said... [Reply to comment]

Gmbar ni memang ceria giler

amiey lee said... [Reply to comment]

Gmbar ni memang ceria giler :)

amiey lee said... [Reply to comment]

Gmbar ni memang ceria giler

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

Gambo ni mmg layAk menang

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..best dpt cash pastu dpt ps outdoor..mykhalish tu photographer kita amik time busday tisya dlu..cun

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Rezki suri rumah hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Norliza Nordin
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Thanks

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Hahahahaa tahniah juga

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la xpenah lg ame pakej outdoor
Rezki dpt free

Nana said... [Reply to comment]

@Hati Ema
Tq

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Alhamdulillah

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah nana..bertuah ye gmbo tu..n rezki bb kan..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah beb...

aku pon dpt aura ko..hehe

ok tu..photoshoot masa perut boyot..comey pe..

Siti Hayati S.Hamid (Yatt) said... [Reply to comment]

tahniah.. gambar ni memang comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...